Dormitoarele zodiilor

Berbec: După gusul lor, l-ar decora cu nişte culori prea vii pentru o zonă de odihnă. Dar pentru Berbeci nu are atât de multă importanţă. Oricum viaţa lor se desfăşoară mai mult afară sau în camera de zi.

Taur: Foarte confortabil, în primul rând. Decorat cu gust, poate chiar cu opere de artă, dar dă cumva senzaţia că e prea încărcat, sunt prea multe lucruri acolo.

Gemeni: E pe jumătate bibliotecă, fiindcă Geamănului îi place să-şi ţină aproape cărţile preferate. Şi cel mai probabil are şi un telefon pe noptieră.

Rac: Suporturi pentru lumânări şi vaze cu flori sunt nelipsite din dormitorul persoanelor Rac, care sunt foarte romantice.

Leu: Persoanele născute în Leu iubesc luxul, aşa că asta se reflectă şi în felul în care îşi aranjează dormitorul. În plus sunt foarte vizuale. O oglindă pe tavan sau pe tot şifonierul completază peisajul.

Fecioară: O cameră simplă şi foarte curată, acesta e locul unde ar dormi o Fecioară. Chiar dacă e dezordonată, în orice colţ te uiţi e lună de curat.

Balanţă: În culori plăcute, pastelate şi suave. Balanţelor le plac decoraţiunile aşa că e posibil să găseşti acolo un numar mare de perne sau bibelouri.

Scorpion: E o mare onoare să fii invitat în dormitorul unui Scorpion, care este „centrul său logistic şi de control”. În 99% din cazuri eşti acolo fiindcă vrea să facă dragoste cu tine.

Săgetător: Cel mai putin ataşaţi de casă, pentru Săgetători orice dormitor de hotel e la fel de bun ca şi cel personal. Dacă şi-l decorează singuri, va fi un pic opulent.

Capricorn: Cel mai spartan dintre dormitoare. Nu are multe brizbrizuri, iar Capricornii reuşesc să facă dormitorul să arate tot ca o odaie de lucru.

Vărsător: Degeaba le spui că e mai sănătos pentru psihic să nu aibă calculator, televizor şi alte divaisuri în camera unde se odihnesc. Cel mai probabil n-or să te asculte.

Peşti: Îşi fac un adevărat „cuib” în care să se poată refugia, departe de lumea din-afară. Chiar dacă e dezordonat, emană de obicei o căldură specifică nativului care locuieşte acolo.

Sursa: Unica.ro

10 comments on “Dormitoarele zodiilor”

 1. AndreeEA says:

  La Fecioara asa e, ai mare dreptate !:D

 2. dreamr says:

  Desigur ca am in dormitor calculator, televizor dvd. Dar ceva de care nu m-as putea lipsi sunt draperiile… Le folosesc cand sunt "nebun" si in noptile furtunoase :)

 3. Terra says:

  @dreamr
  Avem cam multe lucruri in comun. In afara de pc, tv si dvd, care sunt nelipsite din dormitor, si eu sunt o maniaca a draperiilor. La mine, de obicei, e intuneric. Foarte rar se face lumina :)

 4. dreamr says:

  Se face lumina din sclipirea ochilor…

 5. Terra says:

  @dreamr
  Din cand in cand, avem un soare in loc de suflet…

 6. Professional Teenager says:

  al meu zici ca e studio de filme porno :))

 7. Black Angel says:

  am doua luni de vacanta "singur acasa". am sa pun in practica toate chestiile alea… ;) imi fac de cap :))))

 8. dreamr says:

  Dar putini il vad…

 9. Smiley_tgv says:

  taur(uneori bou)
  mi se potreiveste ce zice pe acolo, fara cine stie ce opera de arta si hey, toate lucrurile alea "in plus" imi sunt folositoare

 10. CrissDinu says:

  La mine in dormitor am un perete rosu:D, toata tehnologia ( calculator, telefon, dvd etc), si biblioteca am mutat-o k nu mai aveam loc, dar xcum e la indemana:D.
  Deci, e ceva adevarat la Gemenii astia:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>