Review produse & servicii

Dragoste de la prima pulverizare cu Bioderma Hydrabio Brume Spray

By | 19.09.2018 | 4 Comments

Am cântărit bine lucrurile și m-am gândit mult dacă să folosesc titlul acesta sau dacă să optez pentru altceva – mai domol, mai imparțial, mai informativ. Până la urmă am concluzionat că dragostea mea față de brand-ul Bioderma și entuziasmul de a descoperi noul produs, Bioderma Hydrabio Brume Spray, sunt emoții pe care e în regulă să le las să se simtă. Mulți dintre noi am crescut cu ideea că emoțiile sunt rele, că din cauza lor ne bâlbâiam la serbările de la școală și tot din cauza lor poate că ne-am împiedicat la prima întâlnire. Adevărul este că emoțiile sunt cele care ne diferențiază, cele care spun despre noi mai mult decât credem. Uite, să mă iau drept exemplu pe mine, care mă entuziasmez când descopăr produse lansate de curând sau produse pe care în sfârșit reușesc să mi le achiziționez. Asta spune despre mine că sunt curioasă să descopăr cât mai multe lucruri (valabil și în general, în viață, pentru că-mi plac experiențele noi), dar totodată spune despre mine că îmi place să mă îngrijesc. Faptul că îndrăgesc un brand și nu mă sfiesc să spun asta e și o dovadă de încredere. Așadar emoțiile nu-s rele deloc, ci ne fac să fim umani și dezvăluie o mulțime de lucruri despre noi.

Dragoste de la prima pulverizare cu Bioderma Hydrabio Brume Spray

Cine m-a cucerit de data asta din marea industrie a produselor de îngrijire? Bioderma Hydrabio Brume este un spray cu multiple întrebuințări, dedicat tuturor membrilor familiei, de la cei mai mici până la cei mai trecuți prin viață. Pielea sensibilă, deshidratată, alergică și/sau iritată îl va îndrăgi imediat. Iată câteva dintre întrebuințările simpaticului Hydrabio Brume Spray:
• calmează iritațiile (de la bărbierit, de la epilat, de la scutece, ba chiar și iritațiile care apar uneori după expunerea la soare);
• e un boost de hidratare și prospețime (putem pulveriza produsul pe ten pe tot parcursul zilei, ori de câte ori simțim nevoia de reîmprospătare);
• ajută la fixarea machiajului (acționează similar cu face mist-urile de fixare a machiajului, cu mențiunea că acest produs este dermatocosmetic și se potrivește și persoanelor cu ten sensibil sau diferite probleme ale pielii);
• calmează pielea după tratamente dermatologice sau proceduri estetice (așadar nu este dedicat doar îngrijirii tenului, ci întregului corp).

ambalaj Bioderma Hydrabio Brume Spray

ambalaj Bioderma Hydrabio Brume Spray

ambalaj Bioderma Hydrabio Brume Spray

Pentru mine Hydrabio Brume Spray este primul produs de acest fel pe care îl am de la Bioderma. În trecut am încercat produse similare (spray-uri pe bază de apă) de la alte două brand-uri, deci se poate spune că am o slăbiciune pentru produsele de tip spray dedicate îngrijirii ♥. De ce cred eu că e util un astfel de produs în arsenalul de îngrijire și frumusețe? Pentru că este genul de îngrijire delicată și pentru că un astfel de spray pe bază de apă cu săruri minerale e atât de practic încât ne oferă hidratare pe tot parcursul zilei, putând fi pulverizat pe ten chiar și peste machiaj. Totodată, e un produs potrivit pentru întreaga familie și acoperă mai multe probleme ale pielii – ceea ce pentru mine înseamnă că nu e nevoie să-mi cumpăr mai multe produse, că tot îmi place mie minimalismul. Așadar Bioderma Hydrabio Brume Spray este un produs multifuncțional pe bază de apă, cu efect răcoritor, calmant și hidratant.

Bioderma Hydrabio Brume Spray

Bioderma Hydrabio Brume Spray

Bioderma Hydrabio Brume Spray - Ioana Radu

La capitolul de chestii tehnice, spray-ul Bioderma Hydrabio Brume are o toleranță cutanată excelentă, este hipoalergenic și non-comedogenic, nu are alcool, parabeni, parfum sau conservanți. Nu-i de mirare că poate fi folosit inclusiv pentru bebeluși 😉 .

Eu i-am făcut poze în mașină pentru că acolo am desfăcut coletul și n-am mai avut răbdare să ajung cu el acasă. Ba chiar mi-am făcut și eu poze cu el, ca să vedeți ce echipă frumoasă facem împreună. Hydrabio Brume Spray își va face foarte ușor loc în ritualul meu zilnic de îngrijire. Imediat după ce termin de scris aceste rânduri mai pulverizez produsul de două-trei ori pe ten și apoi plec la sală. Practic nu suport ideea de a mă machia atunci când merg la sală și știu că urmează să transpir, dar nici nu vreau să ies din casă și să las praful să-mi sărute fiecare centimetru pătrat al feței, așa că mă asigur că e bine hidratat înainte. Puf puf și am plecat.

Take care of you, my beautiful ones!

4 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  24/09/2018

  mmm…am avut vreo 2 ape termale, dar nu pot spune ca mi se pare un produs indispensabil. adica na, pun putina apa intr-un recipient si pulverizez si eu. neah…nu e pentru mine. am folosit ultima sticla la plaja, mai mult sa ma racoresc. nu pentru machiaj sau hidratare. dar nah..,.fiecare cu nevoile lui

  • Reply

   Ioana Radu

   01/11/2018

   Eu cred ca cel mai des pentru machiaj folosesc acest tip de produs 😀 . Atat inainte de aplicarea fondului de ten, cat si dupa ce finalizez machiajul.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  25/09/2018

  am vazut ca foarte multe bloggerite tot prezinta produsele de genul asta ca fiind dedicate aproape exclusiv ingrijirii in sezonul cald, ceea ce mie mi se pare gresit. Eu le folosesc indiferent de anotimp in primul rand pentru ca sunt calmante si blande cu tenul meu sensibil. De la Bioderma nu am un astfel de produs spray dar am apa micelara si crema matifianta si stiu ce poate oferi acest brand.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/09/2018

   Da, exact! Produsele spray de acest fel sunt potrivite pentru tot parcursul anului. Si eu le folosesc astfel pentru ca sunt practice & multifunctionale.

Leave a Reply