Adv. & Stuff

Drumul duce adesea către Regal Kebap Târgoviște

By | 02.08.2018 | 4 Comments

Ce ai mânca dacă ai ști că în curând va trebui să renunți la o mulțime de preparate? Indiferent că te apuci de dietă, că te întorci în străinătate și știi că o să-ți lipsească unele mâncăruri sau oricare ar fi motivul… tot o să duci dorul unui preparat. N-aș fi știut care-i al meu dacă nu m-aș fi pregătit să-mi pun aparat dentar, ceea ce înseamnă că în curând nu voi mai avea voie să consum unele alimente și unele preparate. Printre plăcerile interzise se numără și sendvișurile, pe care nu le voi mai putea consuma din cauză că nu voi mai putea mușca o perioadă. Astfel, de două săptămâni de când m-am întors în România trec mai des ca niciodată pe la Regal Kebap Târgoviște. Am mâncat zilele astea aproape tot ce au în meniu, inclusiv o porție mare de cartofi cu salată și sosuri la miezul nopții 😀 . Sunt pofticioasă de când mă știu pe lumea asta, n-am leac.

Regal Kebap Târgoviște este cea mai populară shaormerie din Dâmbovița. Am prieteni cu care am mers noaptea din Pucioasa și din Fieni până în Târgoviște pentru a ne cumpăra câte o shaorma de pui sau un kebap de pui cu vită, după care ne-am întors. E deschis non-stop și e lume non-stop acolo! Și la 3 dimineața dacă ajungi sunt vreo doi oameni care comandă kebap, shaorma sau altceva de prin meniu. Eu cel mai recent mi-am luat o shaorma la farfurie și am descoperit cu ocazia asta că e atât de generoasă încât nu cred că o poate mânca pe toată nici cel mai înfometat dintre noi. Asta-i chestia care diferențiază Regal Kebap Târgoviște de alte locații, faptul că preparatele sunt generoase, nu se face economie la niciun ingredient. Eu cel mai des îmi iau kebap de pui de acolo și e atât de plin încât mă lupt cu el ^_^. Dar îmi place chestia asta, pentru că am mâncat kebap-uri din multe alte locuri, unele chiar mai scumpe, dar nu erau la fel de pline. Și e și bun, că înghit în sec în timp ce scriu rândurile astea. Cred că aș putea să fiu imaginea lor pe vreun poster 😀 . Nici nu mai știu de câți ani le sunt eu client, cam atât de mult timp a trecut de când trec pe acolo. Totodată, Regal Kebap Târgoviște este locul căruia i-am dus dorul ori de câte ori am plecat din țară.

Dacă n-ai mai trecut de ceva vreme pe la Regal Kebap Târgoviște sau dacă ești în trecere prin oraș și ți-e poftă de o shaorma bună sau un kebap pe care sigur îl vei recomanda și altora… mergi cu încredere și fă-ți poftele, că ești pe mâini bune. De curând mi-am luat de la ei și porția mare de cartofi, cu sosuri și salată. Asta se întâmpla alaltăieri, chiar aproape de miezul nopții. Nu știu cum se face de mă lovesc poftele astea mai mult noaptea, dar nu mă mai împotrivesc, poate cu ocazia asta reușesc să mai pun și eu ceva carne pe mine. Om nom mnom…

E mare lucru pentru o locație cu astfel de produse faptul că oamenii oferă constant calitatea care i-a consacrat. Totodată, au și o mulțime de angajați, astfel că indiferent cât de mulți clienți sunt, lucrurile se mișcă repede. Thumbs up for that!

Regal Kebap Târgoviște

4 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  03/08/2018

  serios acum, tu chiar vrei sa-mi faci pofta? eu nu-s asa aproape de targoviste si nici nu stiu cand ajung prin zona…!

  • Reply

   Ioana Radu

   04/08/2018

   Daca vreodata ajungi pe aici, let me know. Fac cinste 😀 .

 • Reply

  Caietul Cristinei

  04/08/2018

  Am fost de doua ori in Targoviste si nu am stiut de acest loc sa mananc si eu ceva gustos. Imi aduc aminte ca am luat masa de pranz la un restaurant de pe langa turnul Chindiei si nu mi-a placut deloc mancarea. Uite asa se intampla cand alegi la repezeala si nu te duci cu temele facute. Nu putem eu sa mananc de banii aia un kebap gustos sau o shaorma cu de toate, la farfurie?

  • Reply

   Ioana Radu

   16/08/2018

   Shaorma la farfurie sa stii ca e mai mult decat generoasa. Eu ultima data cand mi-am luat una m-am luptat cu ea si abia mancasem jumatate ^_^.

Leave a Reply