Adv. & Stuff

E o legătură specială între cei care oferă flori şi cei care le primesc

By | 22.04.2017 | 4 Comments

Sunt fete care îşi doresc să primească diverse lucruri materiale când e vorba de cadouri sau surprize în orice perioadă a anului. Preferă chestiile palpabile care să le rămână, să le poarte ori să le aibă timp îndelungat şi să le amintească de oamenii care s-au gândit la ele într-un anumit punct al vieţii. Pe de altă parte există fetele ca mine, care preferă florile în schimbul oricăror altor cadouri. Desigur, ştiu să apreciez şi alte cadouri, însă merg destul de mult pe stilul minimalist şi nu mai vreau să-mi umplu şifonierul cu haine inutile, cutia de bijuterii cu accesorii care nu mi se potrivesc ori colecţia de parfumuri cu arome care nu m-au caracterizat niciodată. Prefer de o mie de ori să primesc coşuri cu flori sau buchete simple de flori. Prefer să mă bucur de astfel de daruri, delicate şi parfumate, care să-mi umple sufletul de bucurie şi ochii să-mi sclipească în fiecare dimineaţă în care dau cu ochii de ele. Buchete de trandafiri, frezii, cale, gerbere, lalele, crizanteme, anemone… Ca idee, îmi sclipesc ochii de fiecare dată când mă uit la coşuri cu trandafiri roşii de la Floria. Şi livrează nu doar în Bucureşti, ci şi în Târgovişte şi alte peste 45 de oraşe. Îmi aduc aminte… ce bătaie de cap a fost să găsesc o florărie care să livreze un buchet de trandafiri în urmă cu vreo 6 ani. Exista florăria Floria şi pe atunci, însă nu ştiu dacă livrau în atât de multe oraşe ca acum. Eu mă număr printre oamenii care chiar se bucură de acest serviciu, adică livrarea în alte oraşe, nu doar pe raza capitalei.

cosuri-cu-flori-aranjament-floral-regina-noptii

Când e vorba de coşuri cu trandafiri roşii, mă gândesc nu neapărat la relaţii care sunt la început de drum, ci şi la legături strânse, care au trecut cu brio peste tot ceea ce anii le-au scos în cale şi care, în ciuda tuturor intemperiilor, şi-au păstrat pasiunea. E mare lucru. E chiar mare lucru să ştii să nu te pierzi pe drum şi să-ţi pierzi identitatea, devenind prieten cu rutina. Pe de altă parte, când mă gândesc la coşuri cu flori de cât mai multe feluri şi culori, îmi fuge gândul la piesa “young, wild & free” şi la ideea de libertate în general – libertate de gândire, suflet tânăr, fire activă şi inimă greu de stăvilit. Însă mi-ar fi greu să aleg între coşuri cu trandafiri roşii şi coşuri cu flori diverse. Ambele îmi plac la fel de mult când vine vorba de cadouri. Până la urmă nici nu e nevoie să fie vorba de un coş în ecuaţie, ideea de flori în sine îmi umple sufletul de bucurie. Şi cred cu tărie că e o legătură specială între cei care oferă flori şi cei care le primesc.

Lots of hugs! Flowery hugs! ♥

4 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  24/04/2017

  stii ce mi-ar placea mie cel mai mult la o florarie online? Sa aiba florile disponibile si la fir, cum se zice, si sa pot personaliza buchetele si aranjamentele, adica sa sun si sa zic ca vreau un cos cu atatia crini, atatia trandafiri rosii si cu un anumit tip de planta decorativa, sa nu fie nunai modele de-a gata, cum s-ar zice.

  • Reply

   Ioana Radu

   24/04/2017

   Stiu ce zici. Si mie mi-ar placea sa am optiunea aceasta, insa foarte putine florarii online sunt dispuse sa faca buchete “custom”.

 • Reply

  Marina Adriana

  07/05/2017

  Îmi amintesc cu drag câte buchete de flori am primit prin Floria.ro. Erau foarte serioși, păcat că azi au devenit neserioși și neprofesioniști. Mi-au plăcut foarte mult buchetele lor frumos aranjate și cu felicitările pline de mesaje de la logodnicul meu, dar recent am renunțat la serviciile lor pentru că efectiv au impresia că ”merge și așa”. Ce contează dacă au dat un interval de ore în care sosesc acasă la persoana respectivă? Se poate să mai întârzie o oră două acolo,. Ce dacă persoana respectivă nu mai este acasă pentru că au întârziat livrarea?
  Eu chiar am rămas profund dezamăgită de serviciile lor, credeam că-și respectă mai mult clienții mai ales pe cei Silver, ce-i mai desparte doar o comandă de Gold. Trist!

  • Reply

   Ioana Radu

   07/05/2017

   Auch. Imi pare rau sa aud asta 🙁

Leave a Reply