Adv. & Stuff, Sport

Emoţii pentru Euro 2016?

By | 27.04.2016 | 4 Comments

Mai este mai puţin de o lună şi jumătate până la începerea turneului final al Campionatului European de fotbal din 2016. Asta înseamnă fix o lună şi 13 zile. Am scris acum vreo 2 luni despre pasiunea mea pentru fotbal. În liceu am chiulit de câteva ori pentru a merge acasă să văd nişte meciuri. În facultate şi chiar şi după terminarea studiilor am mers pe stadioane, să iau şi pulsul de la faţa locului. E cu totul altă treabă faţă de statul în faţa televizorului sau a monitorului (uneori le văd online, prin live streaming). Tot uneori şi tot online… calc pragul unor case de pariuri. Sunt multe case de pariuri online, dar nu toate sunt licenţiate în România. V-am zis asta ca să ştiţi să aveţi grijă în cazul în care vă gândiţi să optaţi pentru pariuri online. Am pus şi link, e util, găsiţi acolo top 3 case de pariuri licenţiate la noi în ţară.

Multă lume arde de nerăbdare să înceapă Euro 2016. Mai ales pariorii. Ideea este că şi eu obişnuiesc să pun la pariuri, dar o fac doar atunci când ştiu cât de cât echipele, când le urmăresc performanţele din ultima perioadă. Cu alte cuvinte, nu pariez niciodată dacă nu am văzut ultimele câteva meciuri ale ambelor echipe din cadrul unui meci. La mine nu e viciu, e doar o sursă ocazională de venit şi încerc să fiu atentă la echipe înainte să pun banii pe un anumit meci. Când e vorba de pariuri pe Euro 2016 nu ştiu sigur dacă mă bag, încă mă gândesc. Mhm… poate pun totuşi pe un singur meci, o sumă mică, for fun. Aşa începe microbul, nu? Şi ziceam mai sus că sunt calculată :))

E a 5-a oară când România este prezentă la Campionatul European, ultima oară fiind în 2008. Euro 2016 se desfăşoară în perioada 10 iunie – 10 iulie. Meciurile pe care echipa noastră le are programate sunt cu Franţa (10 iunie), Elveţia (15 iunie) şi Albania (19 iunie). Practic meciul Franţa – România va fi meciul de deschidere al Campionatului. Ieri au fost puse în vânzare şi ultimele bilete pentru Euro 2016. Mi-ar plăcea să ajung şi eu într-un an la un meci din Campionatul European de fotbal. Până acum am fost doar la câteva meciuri pe National Arena, toate disputate între Steaua şi Dinamo, de fiecare dată cu stadionul plin, şi la un meci pe stadionul Ilie Oană din Ploieşi – a fost un meci între Petrolul şi Swansea, pentru calificările în grupele Europa League (meci câştigat de Petrolul, dar au pierdut calificarea pentru că n-au fost la fel de puternici în tur).

Experienţele de pe stadion sunt întotdeauna memorabile! Sper ca pe viitor să ajung la mult mai multe meciuri. Chiar dacă prietenul meu nu e cu fotbalul, găsesc eu cu cine să merg, nu e asta o problemă. 😀

EURO2016-PES2016-konami

4 Comments

 • Reply

  Nicu

  29/04/2016

  Să ştii că o să mă bag şi eu la pariuri. Cel puţin o să îmi testez intuiţia…… căci noroc…. nu prea am.

  • Reply

   Ioana Radu

   29/04/2016

   Bafta! 😀

 • Reply

  cristina dragomir

  30/04/2016

  eu n-am bagat niciodata la pariuri sportive dar am un vecin care in fiecare saptamana scoate 100-200 de lei din treaba asta. E clar ca trebuie sa te pricepi si sa urmaresti meciurile. Nu poti sa alegi o echipa doar pentru ca iti place tie cum suna.

  • Reply

   Ioana Radu

   30/04/2016

   La unii mai merge si varianta asta. Ca au noroc :)). Dar nu merge mereu, evident.

Leave a Reply