Adv. & Stuff

Eram mici şi cu gânduri mari

By | 22.12.2015 | 7 Comments

SyntekExifImageTitle

Niciun titlu nu e suficient de bun pentru amintirile astea. Amintiri de pe vremea când făceam filme de scurt metraj pe tema antidrog… A fost unul dintre cele mai sensibile probleme de-a lungul anilor, motiv pentru care, când eu eram prin clasa a XI-a, Agenţia Naţională Antidrog era partener în cadrul concursurilor desfăşurate la nivel judeţean pe această temă. N-o să uit prea curând, poate chiar niciodată, cât de mult ne stresam să facem cel mai bun scurt-metraj antidrog.

Era un concurs semestrial dacă-mi amintesc bine… Şi abia cu al treilea am reuşit să luăm locul 3 la nivel de judeţ. Norocoşii de pe prima poziţie nu câştigau ceva palpabil, ci oportunitatea de redifuzare a filmului de scurt-metraj prin mai multe licee din judeţ. Era totuşi ceva, având în vedere că toţi eram nişte liceeni normali, n-aveam treabă nici cu actoria dar nici cu alte chestii pretenţioase.

Eram un grup de prieteni din 3 clase diferite ale Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Am muncit dar ne-am şi distrat la filmări, iar de montaj se ocupa prietenul nostru Gogore :D. Chiar dacă n-am ieşit pe prima poziţie, măcar locul I a fost luat tot de cineva de la noi din liceu, lucru admirabil.

Au trecut aproape 10 ani de atunci. Mă uit pe fotografii şi realizez cât de repede trece timpul… şi cât de puţine chestii am realizat din toate pe care mi le-am propus la vremea respectivă.

Participarea la concursurile antidrog a fost o experienţă frumoasă de care îmi amintesc cu drag. N-am câştigat nimic totuşi, cu excepţia unor diplome care n-au contat şi nu vor conta niciodată. Mă înşel. Am câştigat amintiri frumoase alături de prieteni cu care încă mă mândresc, chiar dacă oportunităţile din ţara asta ne-au împins pe fiecare către alte meleaguri. Am câştigat momente pe care nu le vom uita şi de care ne vom aminti mereu cu drag. Şi cu zâmbete pâna la urechi, că eram mici şi nu ştiam noi prea multe despre viaţă, da’ ne chinuiam să transmitem un mesaj cu impact mare. Între timp am crescut şi am învăţat puterea mesajului pe care încercam cu atâta hotărâre să-l transmitem atunci.

Îmi dau seama cât de mult contează amintirile sub formă de fotografii şi filmări. Nu-mi aduceam aminte toate detaliile apropo de concursurile la care am participat alături de Gogore, Dragoş, Şobo, Edi, Roxin, Doctoru’, Cosmina, Alexandra şi Mihnea. Noroc cu pozele şi filmuleţele pe care încă le păstrez 😀

Am scris acest articol la provocarea Joker Event Club, agenție de servicii filmare, fotografie, sonorizare și lumini pentru evenimentul tău.
N-ai cum să nu iubeşti evoluţia tehnologiei! Eu am fugit de aici, căci tocmai am mai găsit nişte foldere cu foto şi video de prin 2006 🙂

Lots of hugs!

7 Comments

 • Reply

  Dadosh

  22/12/2015

  mi-ai ridicat pielea, mi-ai starnit zambetul pe fata, mi-ai trezit amintiri puse bine in cutia din suflet… :*

  • Reply

   Ioana Radu

   22/12/2015

   Ma bucur sa aud asta ^_^ te imbratisez!

 • Reply

  Stan Cristian

  22/12/2015

  ahahaha , de pe vremea hi5-ului :))

  • Reply

   Ioana Radu

   22/12/2015

   adevarat! :))
   bai, noi ne stim cam de multa vreme :D.

 • Reply

  Cosmina Elena Alecu

  22/12/2015

  Amintiri placute ♥

  • Reply

   Ioana Radu

   22/12/2015

   Indeed ^_^

Leave a Reply