Adv. & Stuff

Eşti blogger şi vrei să participi la concursuri?

By | 09.12.2015 | 4 Comments

BlogAwards este mai mult decât o platformă de concursuri pentru bloggeri. Este o comunitate. Cu bune şi rele, mulţi dintre participanţi ne strângem uneori la discuţii şi ajungem cu ele atât de departe că am avea nevoie de un ring :)). Alteori ne unim forţele pentru diferite campanii umanitare. Pentru că gândim liber şi pentru că suntem un buchet foarte colorat, de toate vârstele, formele şi mărimile, de obicei rezultatele noastre sunt un amalgam bun.

Dacă eşti blogger şi vrei să vi alături de noi, să ne luptăm cot la cot cu articole care mai de care mai inventive, să ştii că eşti bine venit! Ştiu că vrei să-ţi spun despre premiile puse în joc, că asta-i partea palpabilă a unui concurs.

Evenimentul Crăciunul Bloggerilor cuprinde mai multe campanii. Fiecare campanie este de fapt un concurs. Iar la fiecare concurs în parte poţi câştiga diferite premii. La unele dintre ele chiar şi premii în bani.

La finalul competiţie se face o listă cu toţi participanţii care au scris în cadrul campaniilor de la Crăciunul Bloggerilor, iar primii 10 sunt premiaţi. Un fel de clasament final al participanţilor. Iar aici premiile sunt: un smartphone Evolio Onyx, 6 mouse-uri, 2 memory stick-uri şi un kit de curăţare tabletă.

Se merită să încerci. În primul rând pentru că ai ocazia să îţi exersezi şi mai mult abilităţile de scriere, iar în al doilea rând pentru că te poţi alege cu premii. Să nu uităm de faptul că îţi poţi face prieteni noi. Eu sunt de părere că Blog Awards este o comunitate în cadrul căreia putem cunoaşte alţi bloggeri interesanţi. Eu aşa am ajuns să-i cunosc pe Nicu Despa, Cristina Dragomir, Paula Sosoi, Mihaela Rodica, Alexandra Enache şi Paula Pau.

Te invit să câştigi şi tu câteva premii! 😀

craciunul bloggerilor blogawards

4 Comments

 • Reply

  Nicu

  11/12/2015

  Atunci…..hai să participăm! Gata cu Moşul, gata cu filmările, gata cu distracţia! Să trecem la scris. Succes maxim Ioana!

  • Reply

   Ioana Radu

   11/12/2015

   Multumesc! Succes si tie, Nicu! 😀

 • Reply

  Caietul Cristinei

  11/12/2015

  I see my name here 😀 . Ma bucur ca te-am cunoscut prin intermediul acestei platforme. Esti cea mai pacifista fiinta de acolo 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   11/12/2015

   Si eu ma bucur ca te-am cunoscut ♥ ma inspiri sa fiu puternica. Cred ca ti-am mai zis asta, dar nu ma sfiesc sa o spun din nou! 😀

Leave a Reply