Diverse

Eu cu ce mă îmbrac?

By | 21.12.2016 | 9 Comments

Ştiu că întrebarea din titlu sună precum veşnica şi tipica întrebare a oricărei doamne şi domnişoare care stă în faţa şifonierului arhi-plin şi nu ştie cu ce să se mai îmbrace. Însă e ceva mai mult de atât. Am ajuns în punctul în care îmi pun întrebarea “Eu cu ce mă îmbrac?” cu scopul de a mă îmbrăca mai mult decât ok. Vreau mai mult de la mine, vreau să ies din zona mediocră, vreau să fiu mai mult din toate punctele de vedere. Citesc mai mult, am mai multă grijă de corpul meu, iar acum vreau să încep să lucrez şi la partea de vestimentaţie. Pornind de la întrebarea din titlu m-am gândit să fac acest material în care să vă arăt câteva dintre piesele vestimentare care mi-au atras atenţia destul de recent. Astăzi, de fapt, o să mă axez pe partea de bluze, având în vedere că am găsit o multitudine de modele frumoase aici.

Am salvat două dintre ele la bookmarks, însă vreau să am pe blog o postare cu mare parte dintre cele care mi-au atras atenţia prima oară când am intrat pe site-ul respectiv. Un fel de reminder pentru când o să privesc în urmă la bluzele care m-au cucerit acum, în prag de 2017. Iată, aşadar, câteva dintre mult menţionatele bluze:

bluze-elegante-1

bluze-elegante-2

Sunt oarecum stiluri diferite, adică atât bluze sobre, cât şi bluze mai îndrăzneţe şi cu tentă provocatoare (cazul celor cu mâneci din voal, acesta fiind în sine un material senzual). Însă toate sunt elegante şi finuţe, criterii care au stat la baza alegerilor mele. La partea de culori admit că nu sunt tocmai pretenţioasă. Aş merge pe foarte multe variante, excepţie făcând maro închis şi portocaliu.

Dacă ar fi să completez aceste bluze prin menţionarea unor tipuri şi/sau modele de pantaloni, aş zice că în mare parte aş opta pentru ceva clasic, adică pantalon drept sau pană, culoare neagră. Însă dacă tot mi-am propus să ies din zona de confort, admit că am văzut aici şi o pereche de pantaloni pană de culoare albastru intens, dar şi câteva modele de pantaloni din catifea neagră (m-au cucerit iremediabil!).

Nu ştiu ce anume a declanşat la mine această schimbare, însă ştiu că acum, în faza incipientă, îmi face plăcere să o descopăr şi să o îmbrăţişez. Cum să-mi pară rău că îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea? Nici nu concep o astfel de părere de rău :D.

Voi cu ce probleme de vestimentaţie vă confruntaţi?

9 Comments

 • Reply

  Teodora

  21/12/2016

  Cea mai mare problema este ca nu am timp sa cercetez dulapul si sa vad in ce arie este necesar sa completez. Ce imi doresc sa cumpar acum dar nu gasesc ceva ce sa arate si sa imi vina bine este o rochie din tricot. Am probat-o pe cea din wishlist-ul meu si e genul care daca ai mancat un biscuite, se va vedea :)))

  • Reply

   Ioana Radu

   21/12/2016

   Te inteleg perfect! Si eu am probat doua astfel de rochii, una neagra si alta gri. Dupa ce am vazut ca scot in evidenta toate formele, mi-am repus ordine in lista de cumparaturi :)).

 • Reply

  Delia

  21/12/2016

  Eu nu am probleme de genul…Imi pregatesc cu o seara inainte de lucru tinuta si aia e. Bine…mi-ar mai trebui 30 de camasi, 100 de rochii, 98 perechi de pantofi, 99 fuste, 187 bluze si 5 perechi de pantaloni (cativa, ca nu prea port). In rest nu am nevoie de altceva, poate doar maruntisuri, gen 20 paltoane, 30 fulare, 1000 perechi de dresuri.

  • Reply

   Ioana Radu

   23/12/2016

   Imi place atitudinea ta 😀 . Subscriu la ce ai scris! ^_^

 • Reply

  Cristina Dragomir

  25/12/2016

  Nu pot sa nu remarc ce lista scurta are Delia :)). E prima data cand vad pantaloni din catifea, deci e clar ca sunt in urma rau in ceea ce priveste moda. Dintre bluze, le prefer pe primele (cele din randul de sus) pentru ca nu-s 100% office si merg si pe un casual, zic eu, marele expert in moda 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   25/12/2016

   Si pe mine m-a vrajit lista Deliei 😀 ^_^

 • Reply

  Marina Adriana

  27/12/2016

  Cred că cea mai mare problemă a mea este atunci când vine vorba de vestimentația în cadrul unui eveniment ce impune o ținută elegantă! Nu îmi place să port rochii și nici tocuri iar asta îmi îngreunează considerabil eforturile de a arăta bine. Cel puțin pentru ținuta de revelionul acesta, am petrecut foarte multe ore prin mall-uri fără să mă cucerească ceva pe deplin… poate sunt eu prea pretențioasă, sau poate pur și simplu nu mă caracterizează acest stil de gală…

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2016

   Rochii lungi nu port nici eu. Sunt miniona si am senzatia ca arat ca un dop daca ma imbrac in rochie lunga. In schimb nu zic nu tocurilor si rochiilor scurte/medii pe corp (fie ca e vorba de unele office sau de cele de tip bondage).

   • Reply

    Marina Adriana

    27/12/2016

    Și eu sunt tot un minion :))! Rochii lungi port doar de plajă, mi se par răcoroase și mă protejează de razele agresive cu pigmentul meu deschis. Când vine vorba de rochii lungi la evenimente…nici eu nu mă încumet.

Leave a Reply