Sport

Fac pariu că anul ăsta mă apuc de sală

By | 22.04.2016 | 4 Comments

De-a lungul anilor mi-am propus să fac o grămadă de schimbări, dar mereu găsesc scuze să renunţ la unele dintre ele chiar înainte de a face primul pas. Chestia cu mersul la sală o am în minte de vreo 4 ani. Nu vreau să trag de fiare ca să ajung o fiară, ştiţi vorba aia, eu vreau doar să fac asta pentru sănătatea mea… şi pentru un six pack frumos. Şi un posterior frumos. Şi braţe, picioare şi spate. Ok, everything nice :)). Dar, deşi în general adopt un stil de viaţă sănătos, pentru sală nu mi-am făcut niciodată timp. Motiv pentru care acum m-am gândit să o spun public, aici, pe blog, şi să-mi fie ruşine dacă nu mă ţin de promisiune. Să fac un fel de pariu că anul acesta chiar nu-mi permit să mai găsesc scuze.

fit woman

Ce fel de om aş fi dacă aş spune ceva, în faţa a câteva sute de oameni, şi apoi aş dezerta? Un fel de politician :)). Dincolo de gluma asta, vă zic sincer că m-aş simţi aiurea, m-aş simţi ca o dezertoare care şi-a dat cuvântul că face ceva şi cuvântul ăla s-a dus pe apa sâmbetei. Puteţi chiar să puneţi la pariuri online pe mine, dacă se poate, să bifaţi că o să mă ţin de promisiune. Vedeţi că e cota mare, asta pentru că au trecut câţiva ani de când mă gândesc să mă apuc de sală şi tot n-am făcut-o. Dar anul ăsta chiar pun piciorul în prag!

Ce câştigaţi dacă puneţi la pariuri pe mine? Păi eu nu vă dau nimic, că doar nu-s casă de pariuri :D, dar garantez că vă ţin la curent cu evoluţia şi că o să vă motivez şi pe unii/unele dintre voi să faceţi pasul acesta. Dacă nu vă pricepeţi la pariuri, dar aţi vrea totuşi să vă băgaţi în cursa asta, vă recomand nişte ponturi pariuri care sigur o să vă prindă bine. Oricum, cel mai important este să nu lăsaţi jocul să vă conducă pe voi, ci voi să conduceţi jocul. Presimt că peste vreo două luni, la biletul zilei, o să vedeţi că sunt şanse mari pentru cine are încredere în jocul meu. Un joc în care o să intru pentru că vreau să devin cea mai bună versiune a mea. Iar pe asta cu sala n-am experimentat-o până acum.

Uneori mă gândesc că o să râdă oamenii de mine, că “dacă mă suflă vântul, ce să caut eu la sală?”. Well, dincolo de toate ideile astea batjocoritoare la adresa mea, eu măcar îmi doresc un stil de viaţă sănătos. Acesta e motivul principal pentru care o voi face. Pe plan secund stă corpul frumos, ăsta fiind un fel de bonus. Aţi văzut cum arată Liz Hurley la 50 de ani? Cred că noi, femeile, trebuie să ne motivăm reciproc să mergem în număr cât mai mare la sală. Un corp frumos şi sănătos se obţine doar cu sport.

Pariu că anul ăsta o fac!

sport_beautiful_soccer_sexy_kick

4 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  27/04/2016

  Si pe ce punem pariu? O sa te apuci tu de sala cand o sa ma apuc eu de dieta. Daca la pariurile sportive nu castig mai nimic, la asta sigur ma aleg cu ceva.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/04/2016

   Asa sustinere? ^^ Pai am zis sa nu punem pariu pe bani, ca daca e sa pierd n-am de unde sa-i scot :)). Dar pun pariu ca o sa motivez si alte persoane sa prinda curaj sa mearga la sala. Fair enough? 😀

 • Reply

  Nicu

  28/04/2016

  Pariu pe… un pahar de vorbă, că mergi la sală?
  Cunosc pe cineva care acum vreo 4 ani a câştigat o maşină la pariuri online. Doar că trebuie să fii foarte informat şi sa mai ai şi noroc……. cu carul!

  • Reply

   Ioana Radu

   29/04/2016

   E bun pariul tau! Sa tot facem d’astea! 😀

Leave a Reply