Am făcut cunoștință cu mai multe produse Asevi

Îmi place foarte mult să fac ordine și curățenie, fiind activități care mă relaxează. Ei bine, am primit de curând un set de produse pentru curățenie în valoare de 50 de lei de la Asevi. Deși mi-e un pic rușine să recunosc, eu nu am folosit produse de la acest brand până acum din cauză că obișnuiesc să pun în coșul de cumpărături cele mai scumpe produse, fie că e vorba de soluție pentru geamuri, pentru pardoseli ori pentru mobilă, fie că-i vorba de balsam de rufe și odorizant de cameră (da, sunt dispusă să dau 70 de lei pe o lumânare parfumată sau 30 de lei pe un odorizant care se bagă în priză și are reglaj pentru cantitatea de parfum eliminată în aer). Cu toate astea, am descoperit deja că unele produse Asevi sunt mai bune decât cele pe care le foloseam eu și care erau mai scumpe. N-am apucat încă să le folosesc pe toate pe care le-am avut în colet, însă o să scriu mai jos câteva cuvinte despre unele dintre ele. În cazul în care le-ați încercat și voi, vă aștept părerile în comentarii :D .

produse pentru curatenie Asevi

mostre si pliante produse pentru curatenie Asevi

Lista produselor Asevi pe care le-am primit:
- balsam de rufe cu parfum de orhidee
- detergent pentru vase Asevi Ultra
- soluție pentru pardoseli Asevi Mio
- 10 mostre soluție pentru pardoseli (5 Asevi Mio și 5 Asevi Portocală)
- soluție anticalcar cu pulverizator
- soluție degresantă cu pulverizator
- 6 pliante de prezentare a produselor Asevi

Primul produs pe care l-am testat a fost soluția pentru pardoseli. În pliant scrie că este o soluție foarte concentrată, cu putere mare de curățare și cu parfum persistent. Da, confirm toate aceste 3 calități ale produsului. Eu de 6 ani folosesc numai Mr. Proper pentru pardoseli, însă soluția Asevi Mio (gama cu roz) mi-a plăcut atât de mult încât voi face trecerea la ea.

Al doilea produs pe care l-am testat a fost o mostră cu soluție pentru pardoseli din gama cu portocaliu, însă parfumul nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine, deci rămân la varianta cu roz.

Restul mostrelor cu soluție pentru pardoseli le-am împărțit rudelor și prietenelor, ca să le ofer și lor ocazia de a testa acest produs de care eu sunt mulțumită. Una dintre fete mi-a spus, în momentul în care i-am întins mostra de tip pliculeț, că are produse Asevi acasă și sunt foarte bune :D . Iar o mătușă m-a rugat să-i caut și ei soluția pentru pardoseli Asevi Mio (cea cu roz, care mi-a plăcut și mie) când mai ajung prin Târgoviște. Până la urmă cu acest colet cei de la Asevi au câștigat sigur 2 clienți noi.

Balsamul de rufe cu parfum de orhidee a fost al treilea produs pe care l-am încercat. În tub miroase ca un balsam foarte concentrat. Eu am pus un capac și jumătate de balsam la o spălare și am fost mulțumită de el, adică o să-l folosesc cu drag în continuare. Sincer, recomand și acest produs, fiind mai bun decât alte balsamuri de rufe. Merită să-l încercați.

Soluția Asevi Anticalcar cu pulverizator… Mă uitam și nu-mi venea să cred. Sună a exagerare, știu, dar în vreme ce frecam cu un burețel am descoperit că e bună nu doar împotriva calcarului, ci și pentru curățarea ruginii. E o super soluție.

Restul de două produse încă nu au fost puse la treabă, adică detergentul de vase și soluția degresantă. Pe acestea o să le încep după ce le voi termina pe cele pe care le folosesc în prezent.

Per total sunt mulțumită de Asevi și mă bucur că am descoperit acest brand. Soluția pentru pardoseli în recipient roz și soluția anticalcar chiar m-au cucerit de-a binelea :D . Am găsit între timp un magazin în Târgoviște care comercializează produse Asevi (or fi mai multe, dar deocamdată știu doar de acesta). E undeva în zona trecerii de pietoni de la Mega Image / DM spre platou. Intrarea este pe la parter, însă magazinul e la etaj, ceva cu discounturi parcă, nu știu exact cum se numește, dar e fix lângă trecerea de pietoni. Am ținut să fac această mențiune pentru că știu că majoritatea dintre cei care mă citiți sunteți din Târgoviște și, în cazul în care sunteți interesați de produse Asevi, să știți unde găsiți. Desigur, există și pe net, dar eu încerc să mă feresc de taxele de transport atunci când pot :D.

O ultimă chestie pe care vreau să o scriu astăzi despre produsele Asevi este că am descoperit în pliantele de prezentare că au nu doar produse pentru locuințele noastre, ci și o gamă profesională pentru firme (în cazul acesta produsele având gramaj mai mare).

3 comments on “Am făcut cunoștință cu mai multe produse Asevi”

  1. Solutia anticalcar mi-a placut si mie mult tocmai pentru ca actioneaza rapid si nu trebuie sa stau sa frec. Nici nu miroase asa de intepator ca alte produse de genul acesta. Solutiile pentru pardoseala au un miros super fain (eu o prefer pe cea portocalie, cu aroma de portocale). Degresantul inca nu l-am incercat. Detergentul de vase imi place ca miros, dar face cam multa spuma pentru gustul meu. Cui ii plac produsele puternic spumate, sa-l incerce!

    1. Ioana Radu says:

      Ah, bun, deci o sa-mi placa si detergentul de vase! :D

  2. Diana Ion says:

    Eu nu am incercat pana acum aceste produse, insa le voi cauta in magazine. Mai ales ca se apropie Craciunul si trebuie sa ma apuc de curatenia cea mare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>