Adv. & Stuff

Fancy Unisex Gold: BECK’s GOLD!

By | 28.06.2015 | 3 Comments

Spune-mi ce bei, ca să-ţi spun cine eşti!

Bărbatul Alpha
Nu e neapărat sufletul petrecerii, dar sufletul lui e atât de mare încât îl poate împărţi în 3. Roşcate, Brunete, Şatene. Cât despre categoria pe care n-am menţionat-o, singura blondă din încăpere pe care o atinge şi care nu poartă un parfum ieftin este Beck’s Gold. Nu e o fiţă pentru că e nouă şi toată lumea o încearcă, ci e o fiţă pentru că e bună, calitate germană.

becks gold 01

Sportivul
Nu fac nicio confuzie. Conform unui material publicat în revista „Ce se întâmplă, Doctore?”, berea este recomandată după efort/antrenament. „Cu un conţinut de peste 90% apă, bogată în substanţe nutritive precum vitamina B, fibre, minerale (dioxid de siliciu, potasiu, siliciu şi magneziu), această băutură-aliment reuşeşte să compenseze pierderile hidrice cauzate de exerciţii fizice.” Aşadar sportivul, indiferent de sex, îşi adaptează corpul frumos şi sănătos la cea mai frumoasă şi sănătoasă reţetă de bere – Beck’s Gold. E atât de fresh încât e indecis dacă să o savureze sau să o bea pur şi simplu.

becks gold 03

The Lady
Dacă nu bea Cosmo, atunci are pe masă un pahar fancy de bere şi o Beck’s Gold. Nu pentru că ar şti că-i cea mai nouă şi mai intrigantă bere de pe piaţă, ci pentru că a văzut un poster cu reclama şi i s-a părut atât de apetisantă ideea încât simte că face parte din peisaj cu fiecare înghiţitură şi fiecare picătură ce i se prelinge pe buze. Da, ştiu, şi eu îmi imaginez că picături de condens de pe paharul rece alunecă în decolteul ei… Dar e doar imaginaţia noastră bogată.

becks gold 04

De ce Beck’s Gold?
Pentru că e nouă şi îţi va părea rău dacă nu o încerci. Pentru că e reţetă germană, calitate a unei mărci deja consacrate, şi îţi va părea şi mai rău dacă nu o guşti. Şi pentru că… dacă nu o încerci, înseamnă că nu o meriţi!

În plus, Beck’s Gold sfidează regulile, iar pentru a justifica această afirmaţie vă las filmuleţul de mai jos cu muzică live într-un lift… undeva în România 😀 Mai mult de atât, dacă vrei să vezi pe pielea ta cum arată o experienţă diferită, te invit să verifici aplicaţia „Cine spune că” (o aplicaţie lansată de curând pentru cei care gândesc fresh).

Be part of the story!

“Cine spune că” nu poţi avea parte de o experienţă diferită? Dacă intri în aplicaţie, o să descoperi un concurs interesant!

Chevrolet Corvette Z06 BECK's GOLD

3 Comments

Leave a Reply