Adv. & Stuff

Feeling spoiled with… fotografia de nuntă în Bucureşti

By | 02.07.2015 | 3 Comments

Cam aşa ar suna un status de pe Facebook după o şedinţă foto într-una dintre sutele de locaţii pline de surprize ale capitalei. Fie că e vorba de foto video nuntă, fie că este un botez, un majorat sau orice alt eveniment din viaţa noastră, eveniment care contează atât de mult încât să ne dorim să îl imortalizăm într-un set de fotografii profi, prin intermediul acestora ne vom aminti cu drag, peste ani, nu doar de evenimentul sărbătorit ci şi de momentele din timpul şedinţei foto. Este foarte important să alegem fotografi care să ne ajute să ne simţim bine, să fim dezinvolţi chiar şi după o zi obositoare, să zâmbim din tot sufletul iar ochii să trădeze pasiunea şi aceasta să se facă simţită în toate cadrele indiferent dacă alegem o şedinţă foto la Grădina Botanică, ceva vintage-romantic în gara de nord, sentimentul de agitaţie şi timp care zboară în trafic, clădiri vechi cu arhitectură de poveste sau ziduri golaşe îmbrăcate cu artă urbană.

foto video bucuresti Joita Lucian 002 foto video bucuresti Joita Lucian 001

Fotografiile spun poveşti! ♥ Ştiu asta pentru că în trecut, să fie vreo 5 ani de atunci, am făcut un curs de fotojurnalism. Cum te simţi atunci când eşti la o şedinţă foto, toate sentimentele care te încearcă, fie că eşti îndrăgostit, grăbit, agitat, pe gânduri, stresat sau o combinaţie între două sau mai multe dintre acestea… Aceleaşi sentimente te vor încerca din nou, nostalgic, când peste ani vei răsfoi albumul sau folderul cu aceste fotografii.

Nunţile sunt de departe cele mai bogate evenimente când vine vorba de emoţii şi alte sentimente care-i încearcă atât pe miri, în calitatea lor de personaje principale, cât şi pe invitaţi (părinţii plâng pe ascuns, prietenii ciocnesc paharele până se luminează de ziuă, the Godfather şi the Godmother îşi intră şi ei în rolul puternic pe care-l ocupă în povestea celor doi tineri ş.a.m.d.). Fotograful de nuntă este un pion foarte important dacă vrem să ne amintim de ziua respectivă aşa cum se cuvine. De aceea tot mai multe persoane aleg fotografi profesionişti. Rezultatele sunt, fără doar şi poate, impresionante. Dacă nu alegi un fotograf profesionist, nu vei şti niciodată câte sentimente te pot încerca atunci când revezi aceleaşi fotografii pentru a zecea sau a cincizecea oară.

foto video bucuresti Joita Lucian 004 foto video bucuresti Joita Lucian 005
foto video bucuresti Joita Lucian 003 foto video bucuresti Joita Lucian 008
foto video bucuresti Joita Lucian 006 foto video bucuresti Joita Lucian 007

Fotografiile din acest articol le-am „împrumutat” de pe facebook-ul lui Lucian Joita. A fost extrem de greu să le aleg pentru că e un întreg munte de emoţii în fotografiile pe care le face. Cred că-i de departe unul dintre foarte puţinele mele articole cu atât de multe poze. Dar efectiv nu am putut să mă abţin. Şi ăsta-i un mare compliment, domnu’ Lucian, având în vedere că sunt foarte pretenţioasă. Mă-nclin!

3 Comments

 • Reply

  Fotograf Suceava

  02/07/2015

  Adevarat ca fotografiile spun povesti dar povestitorul fotograf joaca un rol foarte importanta pentru transmiterea emotiilor din poveste. Felicitari!

  • Reply

   Ioana Radu

   02/07/2015

   Multumesc! M-am lasat inspirata de fotografiile lui Lucian Joita 😀

   • Reply

    Fotograf Suceava

    02/07/2015

    Pentru putin! Lucrurile frumoase trebuie remarcate. Putina inspiratie nu face nimanui rau.

Leave a Reply