Femei nerecunoscătoare!

Azi, după cum mai toată lumea ştie, este ziua bărbatului. Mi se pare corect să fie o zi în calendar care să-i celebreze şi pe ei aşa cum avem şi noi data de 8 martie. Propun să nu avem şorici în loc de obraz, să nu fim ironice şi nici să ne batem joc de ziua de 5 mai.

Hai să privim evenimentul din altă perspectivă. Empatizăm. De 8 martie toate vrem flori, vrem înţelegere atunci când venim cu 7-8 plase de la shopping, vrem înţelegere dacă întârziem la film din cauza programării la manichiură sau la cosmetică, vrem toată atenţia asupra noastră, vrem să petrecem cu fetele în seara respectivă într-un club cu program special pentru femei (preferabil striptease)… încă puţin şi vrem totul numai pentru noi. Ei bine, de 5 mai majoritatea sunteţi ipocrite, v-o spus cu toată sinceritatea. Mă lasă rece să vă văd pe voi, femeile, că faceţi glume proaste cu privire la această dată, că faceţi circ dacă bea mai mult de 5 beri sau dacă vrea să îşi petreacă seara cu prietenii lui. Fac o acoladă în dreptul datelor 8 martie şi 5 mai, acoladă din care rezultă că femeile vor tot. Sunt curioasă, majoritatea dintre voi chiar nu vă puteţi abţine de la a fi nesimţite cu bărbaţii? Măcar o dată pe an. Nu vi se cere luna de pe cer. Ei nici măcar nu cer cadouri, aşa cum facem noi de ziua noastră.

Nu-mi cer scuze dacă vreo reprezentantă a sexului frumos s-a simţit jignită de acest post. M-am adresat majorităţii, nu tuturor.

Din partea mea, cu toată sinceritatea, la mulţi ani reprezentanţilor sexului tare!

8 comments on “Femei nerecunoscătoare!”

 1. Smiley_tgv says:

  Multumesc, multumesc!

 2. Vlad says:

  true, true ;) desi, ziua mea e in fiecare zi :p nicio zi speciala sau fiecare zi speciala…

 3. Filip says:

  dau un citro! :))

  apropos in 14 mai plec de-aici… pe la 2 cred ca sunt in bucuresti :D

  1. Ioana Radu says:

   Adica ajungi de sambata dupamiaza ;;)

 4. florin says:

  Multumesc pentru urari.

 5. Andreea says:

  http://youtu.be/Ya-ss4DvLRA
  Ca mare dreptate au:D

  1. Ioana Radu says:

   Cheloo face legea! Clar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>