Diverse

FMWG Party – sugar, spice and everything nice!

By | 15.10.2016 | 2 Comments

Aseară a avut loc FMWG Party, eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 6 ani de activitate în ceea ce priveşte blogul From Mona With Gloss (FMWG). Mona Croitoru este una dintre extrem de puţinele bloggeriţe de beauty care mi-au atras atenţia. Îi lipseşte superficialitatea pe care am găsit-o în articolele altor fete care activează pe nişa de beauty şi, totodată, are un vibe aparte. Eu am cunoscut-o de curând, la Webstock. O ştiam până atunci doar prin cuvintele unei prietene comune, colega mea Alexandra de la Flawless.ro, şi admit că a fost o adevărată plăcere să o cunosc personal. Mona este o prezenţă stylish şi deschisă. N-am stat atunci prea mult de vorbă, însă ne-am făcut o poză sau două împreună. Postarea de azi, totuşi, e despre petrecerea de 6 ani a blogului ei – FromMonaWithGloss.ro

La party-ul aniversal al blogului Monei Croitoru au fost prezenţi parteneri, cititoare, colegi din presă şi blogosferă, dar şi prieteni. S-a dus vestea că lumea s-a distrat destul de bine acolo, aşa cum s-a întâmplat şi la petrecerile anterioare pe care Mona le-a organizat. Pe viitor, dacă se nimereşte să fiu în ţară în perioada cu pricina, poate reuşesc şi eu să ajung. Chiar mi-ar plăcea să fiu acolo. Pe de o parte pentru că îmi place Mona şi are o comunitate foarte interesantă, pe de altă parte pentru că are şi multe surprize pentru cei care sunt prezenţi la party-ul aniversar.

Care au fost surprizele de anul acesta de la #FMWGparty?
Ca în fiecare an, Mona Croitoru a avut parteneri pe măsură pentru eveniment, branduri cu care a colaborat în trecut şi pe care le îndrăgeşte, astfel încât cei prezenţi s-au putut bucura de surprize precum:
★ coafat (bucle şi împletituri speciale) – 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita
★ lansarea în avanpremieră a gamei de produse profesionale ProLuxe de la Remington – placă, ondulator conic, ondulator cu clapetă şi uscător de păr – produse pe care participantele la event le-au putut testa (inimioara mea a oftat aici, eu fiind o iubitoare a produselor profesionale Remington)
★ make-up profesional oferit de artiştii Inglot (care au prezentat totodată şi noua colecţie de toamnă – What a spice)
★ răsfăţul unghiilor oferit de specialista de la CND
★ pictat live pe tricouri
★ prezentare de modă susţinută de atelierul de creaţie One Beat Fashion

Pe lângă aceste surprize, invitatele s-au răsfăţat şi cu cocktail-uri şi au participat la tombole.

Îmi doresc sincer să reuşesc să ajung la una dintre petrecerile aniversare FMWG.

Dacă vreţi să urmăriţi acest eveniment, îl puteţi găsi în social media urmărind hashtag-urile: #FMWGparty, #FMWG6years şi #FMWGfun ♥

Sponsori şi parteneri: OneBeat Fashion, 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita, Remington Romania, Urban Decay Cosmetics, Farmec, inkspired.ro, BonBons by Monica Radulescu, Melkior – cosmetice profesionale, Keiko Slim Spa, Flormar, TopLine Europa.

from-mona-with-gloss

2 Comments

 • Reply

  Mona Croitoru

  20/10/2016

  Ce frumos! Iti multumesc mult! Ma bucur tare ca ne-am cunoscut la Webstock si sper sa ne revedem curand! Si te astept cu cel mai mare drag la petrecerea aniversara de 7 ani. Surprizele vor fi pe masura! Te pup!

  • Reply

   Ioana Radu

   20/10/2016

   Cu mare drag, Mona! Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi chiar sper să ne revedem! Te pup şi eu!

Leave a Reply