Adv. & Stuff

Folii de protecţie anti-samurai!

By | 30.09.2015 | 2 Comments

Mi-am schimbat recent folia la telefon. Nu am boala mâinilor alunecoase, nu-mi scapă smartphone-ul din mână niciodată, nu dau cu el de covor, de parchet sau de ciment. Dar… mă comport ca un samurai cu folia de protecţie. Sunt femeie şi îl ţin în geantă, e normal ca folia să se zgârie pe ici pe colo câte un pic (sau un pic mai mult). Dar la fel de normal este să nu suport să văd mai mult de câteva zgârieturi pe ea, astfel încât o schimb destul de des. My choice, că aş putea foarte bine să-mi iau o husă care se pliază şi peste ecran. Dar nu-mi plac deloc husele alea, indiferent că sunt din piele, silicon sau plastic, cu sau fără strasuri, no me gusta! Chestia e că de data asta am comandat folia de la SmartProtection. Magazinul mi l-a recomandat un prieten care repară gadget-uri şi care se aprovizionează de acolo din când în când (pentru clienţii care pun accent pe calitate). El şi-a luat de ceva vreme o folie de protecţie pentru S6 edge şi mi-a explicat că nu se compară cu foliile cumpărate de la dealeri no name.

Folie-Samsung-Galaxy-S6-Edge

Am aruncat şi eu un ochi pe site-ul Smart Protection şi mi-am luat o folie pentru mine. Asta după ce m-am holbat un pic la folia de protecţie Clasic Smart Protection pentru S6 Edge, cea pe care a cumpărat-o Marius pentru el şi pe care a lăudat-o de parcă ar fi fost cu aur. Sincer, chiar arăta extrem de bine. Şi ştiu că şi el e samurai, că ţine telefonul fără husă, la grămadă cu teancul de chei din buzunar. Hehe, amigo, te cunosc de prea multă vreme şi îmi permit să te dau de gol :)) Dar priveşte şi partea plină a paharului, o să tragă o grămadă de gagici la tine, că tocmai te-am dat de gol că ţi-ai luat S6 Edge şi folie Clasic Smart Protection, folie despre care am citit că a primit calificativul „grad militar” (la geneza ei, această peliculă invizibilă creată cu nano-tehnologie a fost şi încă este utilizată pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare). Cu alte cuvinte, se pliază extrem de bine pe ecran (mai ales că folia vine în cutie cu un mini-spray pentru curăţarea corespunzătoare a ecranului înainte de lipirea foliei) şi este de două ori mai rezistentă decât o folie normală, având şi funcţia de self-healing.

Dar să nu mă abat de la subiect… De când mi-am schimbat folia, numărătoarea zgârieturilor stagnează. Nu zic că n-am ciupit-o un pic, că doar nu e vreo folie de 200 de lei, dar arată considerabil mai bine. Face samuraiul ăla mic din geantă să pară doar o pisică mică ce abia atinge ecranul smartphone-ului meu. Hehe, aşa mai zic şi eu. Şi, ca să fie treaba treabă, m-am ales şi cu un cupon de 10% reducere pentru următoarea comandă. Sunt datoare cu o bere la Marius pentru recomandarea pe care mi-a făcut-o. Şi voi toţi cu un suc la mine, că am dat sfatul cu SmartProtection mai departe 😉

Lots of hugs!

2 Comments

 • Reply

  Amalia

  30/09/2015

  Si eu am un samurai mic in geanta. Tot ce bag acolo trebuie sa fie sigilat. Intr-o zi de exemplu am luat o carte sa o fac cadou iar cand am ajuns acasa am descoperit ca zgariasem coperta in mai multe locuri. Si asta doar pe drumul de la librarie catre casa. Cu telefonul… hehe, noroc ca am husa care sa-l acopere in intregime. D-aia care nu iti place tie, dar sa stii ca e utila :p desi mi se pare ca aud cam greu telefonul cand suna, dar prefer sa il stiu in siguranta. Eu am maini alunecoase si il mai scap uneori..

  • Reply

   Ioana Radu

   30/09/2015

   Eu prefer o folie buna, care sa se zgarie mai greu. Mi se pare ca telefonul arata mai bine cu o husa mai mica 😀 plus ca eu sunt si lenesa, mi-ar fi sila sa dau mereu flip-ul ala la o parte :))

Leave a Reply