Adv. & Stuff

Fotograf de botez • Importanța evenimentului și motivele pentru care vrem fotografii

By | 24.03.2020 | 1 Comment

Haideți să ne gândim un pic și la lucruri frumoase, să uităm pentru un moment de tot stresul din perioada asta pe care o traversăm la nivel național și dincolo de granițe. Înainte de a aduce în discuție un fotograf de botez a cărui dăruire o apreciez, plus importanța unui astfel de eveniment și motivele pentru care ne dorim fotografii, aș vrea să menționez câteva lucruri…

Din punctul meu de vedere amintirile pe care le construim sunt cele care contează cu adevărat. Pentru că, așa cum zicea o vorbă, omul uită ce i-ai zis sau ce ați făcut, dar nu uită niciodată cum l-ai făcut să se simtă. Deducem că e important modul în care ne simțim și-i preferabil să fie momente frumoase. Călătorii, aniversări în grupuri cât mai restrânse și mai speciale, momente cheie din viața noastră încă din vremuri în care nu știam să vorbim…

Botezul, ca prim eveniment important din viața unui copil, e firesc să se lase cu muzică, dans și cât mai multe pahare ridicate în cinstea lui, a unui pui de om a cărui poveste urmează să fie scrisă. Uităm uneori motivul adevărat pentru care ne strângem la astfel de petreceri, lăsându-ne orbiți de faptul că trebuie să scoatem niște bani din buzunar. Dincolo de părinți, bunici și nași, dincolo de organizarea în sine a evenimentului, botezul este modul prin care cel mic pășește alături de noi în religia în care și noi ne-am botezat cândva. Și indiferent de religie, important e că mai avem încă în sufletele noastre un dram de puritate care ne ajută să ne bucurăm pentru o viață nouă de om.

fotograf de botez fotografie evenimente

E un copil pe care îl sărbătorim. Un copil care plânge și care nu știe că viața ce i se va așterne va fi cu bune și cu rele deopotrivă. Un copil care, la fel ca noi, nu se va aștepta la multe dintre lucrurile care i se vor întâmpla. Sunt drumuri și drumuri în viața asta și nimeni nu știe dinainte care e al fiecăruia dintre noi. Ne întâlnim la botezuri cu gânduri bune, sărbătorind copiii, dorindu-le un drum lin în viață, cu sănătate și cu bucurii. Ne dorim, la nivel mai mare, generații mai inteligente, mai blânde, cu sufletul mai cald. Generații care să fie și să construiască tot ceea ce n-am putut noi să fim și n-am putut noi să construim.

Și aici intervin de fapt motivele pentru care vrem fotografii cu cei mici mai ales la botez. Vrem un fotograf de botez care să înglobeze în câteva cadre toată emoția unei noi vieți, bucuria sinceră că avem încă un pui de om printre noi, un copil pentru care ne dorim mai multă fericire și dragoste decât au primit generațiile noastre. Pentru astfel de momente îl consider potrivit ca fotograf de botez pe Alex Nedelcu. Mi se pare că Alex surprinde un astfel de eveniment ca pe ceva natural, ca un brunch cu prietenii într-o locație selectă. Personal asta e ceea ce mi-aș dori eu de la orice eveniment important din viața mea, ca lucrurile să nu fie scorțoase, ci să aibă un văl de relaxare, să fie într-adevăr o petrecere de care ne bucurăm.

N-aș vrea să scriu paragrafe întregi și să disec tehnica lui Alex, când mai simplu și mai eficient este să vă încurajez să-i răsfoiți portofoliul aici. Cadrele sunt naturale. Și totodată de poveste.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    26/03/2020

    Este foarte important sa ai un fotograf bun la evenimente.

Leave a Reply