Women's World

Frumusețea nu e totul, dar grija de sine cântărește mult

By | 04.06.2019 | 3 Comments

Frumusețea nu înseamnă totul. O fi deschizând ea uși și poate chiar și inimi, dar dincolo de ea trebuie să existe substanță. Cu riscul de a părea că frumusețea exterioară e ceva pe care pun mare preț, nu ratez nicio ocazia de a-mi da check-in de la Nomasvello. Ceea ce nu se vede în poze este ceea ce simt eu în legătură cu alegerile mele, motiv pentru care acelor check-in-uri le atașez rândurile acestea. Am ales să merg la Nomasvello AFI Cotroceni pentru epilarea definitivă cu IPL a două zone mici, ulterior am plusat cu o zonă mare (picioarele), iar treptat am încercat și tratamente faciale. Ba chiar de ziua mea mi-am luat și câteva produse pe care le folosesc și în prezent. A merge acolo a devenit oarecum un stil de viață, un mod de a mă simți frumoasă, departe de imaginea de rățușcă de acum vreo 10 ani. E un sentiment de bucurie pe care nu-l pot explica uitându-mă cât de mulți pași am făcut în direcția corectă.

E drept că n-am încetat să fiu un șoricel de bibliotecă, dar am decis că e loc de îmbunătățiri și grijă față de mine nu doar pe plan spiritual și cultural, ci și al aspectului. Am decis că sufletul meu ar trebui să se reflecte la exterior nu doar prin gesturi față de alții, ci și față de mine. Am decis să mă iubesc, dar fără să fiu superficială și fără extreme. Să mă iubesc așa cum îi iubesc și pe alții, sincer și cu blândețe.

Ioana Radu - Nomasvello AFI Cotroceni

Dacă în privința epilării definitive cu IPL am recomandat cu multe ocazii să încercați testarea gratuită, mai ales că nu e condiționată de nicio chestie, deci e complet gratuită, fără vreo chichiță ascunsă în subsolul paginii, ei bine în privința tratamentelor faciale n-am scris chiar atât de multe pe cât aș fi vrut. Dar, cumva, recuperăm azi.

Dacă vreodată cineva se va întreba ce am făcut de am tenul pe care-l am, răspunsul va fi Nomasvello. Și într-o oarecare măsură și prietena mea Roxana, pentru că ea a încercat înaintea mea tratamentele faciale și le-a lăudat până în punctul în care m-a corupt și pe mine să fac pasul acesta. Curățarea facială ProSkin este de departe tratamentul facial pe care îl îndrăgesc cel mai mult de la No+Vello. De ce? Dacă în trecut credeam cu naivitate că îngrijirea tenului la domiciliu cu produsele potrivite mă poate scăpa de puncte negre și alte impurități, am descoperit că acea curățare facială ProSkin, care se realizează natural, cu ultrasunete și energie galvanică, fără vreo substanță care să afecteze tenul, face minuni în ce privește curățarea feței. Efectele se simt chiar după prima ședință, adică tenul este în mod vizibil mai curat, mai luminos, mai plin de vitalitate. Dar, pentru că zi de zi ne supunem tenul la poluare, praf, polen și alte chestii ce se găsesc în aer, treptat el se încarcă din nou cu impurități, astfel că e nevoie să nu uităm de ProSkin și să optăm pentru acest tratament de curățare facială din când în când. Suplimentar, ProSkin-ul ajută și la regenerarea celulelor și stimularea producției de colagen.

În funcție de nivelul de poluare la care ne expunem, de rutina zilnică de îngrijire a tenului, cât și de tipul de ten (pentru că cel gras, cel mixt și cel acneic sunt mai predispuse la formarea de puncte negre) putem stabili cât de des e nevoie să apelăm la curățarea facială ProSkin de la Nomasvello. Suntem persoane dferite și e firesc să avem și nevoi diferite, astfel că eu pot face curățarea tenului la 3 săptămâni, dar alte persoane pot avea nevoie de ea mai des sau mai rar, de la caz la caz.

Pentru mine e plăcut să observ o îmbunătățire a aspectului tenului meu, cu atât mai mult cu cât timpul nu stă în loc. Și cred că majoritatea persoanelor își doresc asta, să arate bine pentru cât mai mult timp. Uneori poate ne e rușine să punem asta în cuvinte, că e adânc înrădăcinată la noi ideea că frumusețea fizică este o chestie ce ține de superficialitate. Când, în realitate, e doar o formă de respect de sine. Ne îngrijim, exact ca atunci când ne epilăm sau ne dăm cu cremă, în categoria asta de grijă de sine intră și tratamentele faciale.

În afară de curățarea ProSkin, cei de la No+Vello mai au și alte tratamente faciale care s-ar putea să vă facă cu ochiul, printre care Rejuvenarea facială și tratamentele pe bază de LED.

Să nu pierdem din vedere că lună de lună au o ofertă specială, iar acum, în iunie 2019, oferta constă în oferirea gratuită a unei ședințe de epilare definitivă axile pentru orice ședință de epilare definitivă brațe.

3 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  05/06/2019

  Mulțumim pentru recomandare!

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  07/06/2019

  Asa este draga mea! Frumusețea nu e totul!foarte frumos articolul!

  • Reply

   Ioana Radu

   08/06/2019

   Multumesc, Ana Maria!

Leave a Reply