Gazete promoţionale

Nu vedeam niciodată rostul ziarelor promoţionale pentru că aveam suficient timp încât să colind magazinele de zeci de ori. Acum, în schimb, mi se par destul de utile. Culmea este că mi se par şi mai utile atunci când nu am nevoie de nimic, doar vreau să merg la cumpărături pentru că, dincolo de toate, sunt femeia tipică: a cumpăra este sinonim cu a induce o stare de bine. Nu ştiu cum şi de ce funcţionăm aşa, încă-i un mister pentru mine şi pentru multe alte reprezentante ale sexului frumos.

Recent am fost supărată două zile doar din cauza unei publicaţii promoţionale de la Praktiker. Admit, nu aveam nevoie de accesoriile alea de baie pe care am pus ochii, dar mi s-a pus pata pe ele la modul cel mai serios şi m-am ofticat când, în prima zi după apariţia gazetei respective, nu am găsit produsele respective în magazin. Cum naiba? Nu-mi explic de ce apar în ziarul publicitar produse care se află în 1-2 exemplare, maxim 3, în magazin. Se dau foarte repede. În afara acestui fapt, oamenii aceia nu reuşesc decât să întoarcă împotriva lor cumpărătorii. Pe mine chiar m-au supărat tare de tot. Când mai am nevoie de ceva, mă duc la duşmanul lor, Dedeman. Nu de alta, dar ştiu că oricum la Praktiker nu găsesc niciodată ce-i în ziarul promoţional. Să şi-l bage-n c**!

6 comments on “Gazete promoţionale”

 1. Smiley_tgv says:

  lol, eu am patit asa cu masina! tot trambita chevroletul nu mai stiu ce oferta la aveo. si-n culcare si-n sculare rula spotul la tv; fac niste calcule, merg la dealer si spune ca au avut doar 2 pe reprezentanta :)) Si uita asa am ajuns sa-mi iau fiat.
  Cred ca e o strategie totusi, te-au facut sa te duci in magazin si banuiesc ca nu ai plecat totusi cu cosul gol porno….

  1. Ioana Radu says:

   Ba da, am plecat fără să cumpăr nimic. De supărare subit mi s-a tăiat pofta de cumpărături.

 2. Andrei says:

  Epic end :))

 3. gowi says:

  :)) tare! :p

 4. florin says:

  Cred ca bulangiii astia cu promotiile au foarte putine produse la vanzare.
  Ar trebui tavaliti un pic.:))

 5. aurash says:

  Promotiile au si ele rostul lor dar deh…asa-i in tenis, pardon in vanzari ! :P
  Personal pentru anumite nevoi prefer Hornbach si Dedeman. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>