Women's World

Geanta nu se mai asortează cu pantofii

By | 17.01.2021 | 0 Comment

A fost o vreme în care geanta se asorta cu pantofii, când trendul care lua cu asalt revistele de modă și vitrinele magazinelor ne prezenta ținute în care geanta era de aceeași culoare cu pantofii. A fost frumos cât a fost și multe dintre noi probabil am îmbrățișat acel trend, pentru că fiecare vreme are trendul ei, să recunoaștem, fie că e vorba de pantalonii din denim care au marcat anii ’90 sau perlele și penele care dădeau un aer boem în anii ’30. Dar, cum nu toate trendurile rămân în picioare cu trecerea anilor, asortatul pantofilor cu geanta a pălit și el.

Pe de o parte asta s-a întâmplat ca răspuns la situația materială care s-a îmbunătățit treptat și care le-a dat femeilor oportunitatea de a se răsfăța cu produse de la brand-uri de renume. Astfel, o pereche de pantofi de 1000 lei sau de 5000 lei nu avea nevoie să fie eclipsată de o geantă de aceeași culoare. Și inversa este valabilă, pentru cele care iubesc mai mult gențile decât pantofii. Aceste două accesorii au dobândit treptat propria lor identitate, astfel că ele nu mai trebuie să se asorteze.

Am putea spune că, dacă nu mai e nevoie să fie de aceeași culoare, trebuie măcar să fie din același registru stilistic. Dar nu, nici măcar asta nu mai este o regulă, astfel că în prezent putem avea o geantă elegantă Beverly Hills Polo Club la o pereche de sneakers sau de ghete. Purtăm orice cu atitudinea potrivită 😀 . Vremurile s-au schimbat. Poate păreau incerte la început, dar acum avem o libertate mult mai mare de creație și de exprimare atunci când decidem ce piese vestimentare să purtăm și ce accesorii. Pentru inspirație, dacă aveți prea mulți bani și nu știți ce cadou să vă faceți, recomand să aruncați un ochi pe categoria cu genti de dama de la Elefant 😉 .

Tot pentru inspirație la cumpărături vă las mai jos și câteva modele de genți care îmi plac și cred că au totodată avantajul de a se potrivi multor tipuri de ținute.

geanta genti elefant Laura Ashley Beverly Hills Polo Club

Dacă simțiți totuși nevoia de a asorta geanta cu ceva, atunci o puteți asorta cu portofelul. Iată două modele simple și elegante de portofele de la Elefant care se potrivesc cu modelele de genți din imaginea anterioară:

portofele

Cheers, my ladies!

Leave a Reply