Gestiune comercială cu un nou software

Una dintre veştile bune în ceea ce priveşte gestiunea comercială este reprezentată de faptul că există din ce în ce mai multe programe care să facă activitatea cât mai uşoară. Unul dintre aceste programe de gestiune comercială este chiar cel de la Ciel, versiunea 7, fiind conceput pentru oamenii care lucrează în sectorul financiar-contabil, software-ul în sine având ca scop adaptarea la cerinţele actuale ale pieţei. Ce este atât de special la acest program de gestiune prin Ciel.ro? Ei bine, versiunea 7 a programului de la Ciel are avantaje precum notificarea în ceea ce priveşte apariţia noilor modificări legislative sau funcţionale, are totodată un meniu ce include texte explicative şi exemple practice şi, nu în ultimul rând, oferă posibilitatea de a configura discount-uri generale sau specifice. Acestea sunt doar 3 dintre beneficiile noii versiuni a programului Ciel pentru gestiune. Ar mai fi totuşi unul care merită menţionat aici, anume faptul că are inclus şi un serviciu de SMS-uri, serviciu care poate fi folosit pentru trimiterea automată de înştiinţări cu privire la facturile emise.

gestiune comerciala V7 Ciel

De-a lungul celor 25 de ani de experienţă, CIEL România şi-a construit o imagine puternică pe piaţă. Fiecare nouă versiune a programului de gestiune comercială este construită înfuncţie de nevoile şi dorinţele utilizatorilor deja existenţi şi nu numai. Totodată, persoanele care au achiziţionat versiuni anterioare ale programului, pot face trecerea la V7 cu menţiunea că trebuie mai întâi să actualizeze aplicaţia până la ultima versiune, deoarece aceasta permite importul de date în V7.

Programul de gestiune comercială propus de cei de la Ciel România poate fi testat gratuit, astfel încât să ştiţi ce conţine şi cât de uşor este de folosit înainte de a decide dacă să-l cumpăraţi sau nu,dacă se potriveşte stilului dumneavoastră de lucru. Versiunea demo poate fi descărcată doar de pe site-ul lor, adică ciel.ro, din partea de sus a paginii (butonul verde “Descarcă Demo”). Mi se pare o chestie practică şi îndrăzneaţă aceasta cu versiunea demo, versiune ce poate fi testată gratuit. Este, desigur, şi o bună strategie de marketing, prin prisma faptului că dezvoltatorii software-ului sunt încrezători în produsul pe care-l propun pentru gestiune comercială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>