Diverse

Gesturi mici care cântăresc mult

By | 03.08.2018 | 5 Comments

Gesturi mici care cântăresc mult

Pasiunea pentru bloguri o am de multă vreme, ținând cont de faptul că din ianuarie 2008 activez în online, în tot acest timp învățând tot mai multe lucruri, tehnici și algoritmi – schimbările în mediul virtual fiind destul de dese. Dacă în primii mei ani în blogosferă descopeream un mediu prietenos, ne împrieteneam rapid prin intermediul paginilor noastre și unii dintre noi ne și cunoșteam în viața reală, continuând apoi cu prietenii serioase (am fost chiar domnișoara de onoare a unei persoane pe care am cunoscut-o prin intermediul blogului), de câțiva ani lucrurile nu prea mai stau la fel. Adică există legături și prietenii și acum, dar considerabil mai puține.

Azi, de exemplu, am descoperit că Eva Fashion Site a scris un articol despre faptul că îmi urmărește recenziile de pe www.ioanaP.RO – acesta fiind un blog pe care l-am deschis de curând din dorința de a vedea dacă mă descurc să o iau de la capăt într-u prezent în care sunt peste 95.000 de bloguri și site-uri românești. Pare un gest mic, dar e genul de gest pe care bloggerii nu-l mai fac în prezentul pe care-l traversăm. Puțini, foarte puțini sunt aceia care scriu despre alte site-uri cu gânduri bune. Și am ales să răspund gestului în aceeași manieră. Căci ce mod mai frumos de a mulțumi cuiva decât prin a oferi reciprocitate? ^_^

Aici este materialul pe care Eva l-a scris cu trimitere către recenziile mele, considerându-le utile și sincere. Ca răspuns la chestia aceasta, menționez că acolo nu accept niciun fel de reclamă, scriind cu drag despre produsele cosmetice și de îngrijire pe care eu le îndrăgesc, dar și despre locurile frumoase pe care le vizitez în România și în străinătate, plus alte câteva materiale pe diferite alte topicuri. M-am bucurat tare mult să citesc articolul Evei, de pe site-ul www.EvaFashionSite.com, fiind genul de gest atât de rar în zilele noastre în rândul bloggerilor.

Cu ocazia asta am răsfoit și eu site-ul ei și au fost materiale care m-au atras, acesta fiind un alt motiv pentru care și eu o recomand. Deci nu o fac doar de dragul de a oferi reciprocitate gestului făcut de ea, ci și pentru că am pierdut vreo 40 de minute citind despre lenjerii de pat din material creponat, produse cosmetice pentru bărbați, pantofi ♥, cât și niște materiale ceva mai sentimentale (after all, din când în când mai avem nevoie și de astfel de chestii în viața noastră, altfel ar fi lipsită de culoare).

Mulțumesc tare mult pentru recomandare, Eva! Keep in touch! ^_^

5 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  04/08/2018

  Sa stii ca si mie mi s-a intamplat sa primesc un link pe un alt blog, cu titlu de recomandare si sa intru pe acel blog ca sa vad cine ma recomanda si sa descopar ca-mi place modul cum sunt abordate temele de persoana care sta in spatele acelui blog. E drept ca se intampla rar sa ne recomandam intre noi. Inca nu stim sa ne sustinem si credem ca ne e mai bine daca nu-i trimitem 5 vizitatori si putina autoritate acelui blog. De parca nu am sti ca nu se va imbogati din asta…
  PS: interesant articolul despre alegerea lenjeriei intime pentru barbati de pe evafashionsite.ro

 • Reply

  Dragi Femei

  09/08/2018

  Te tin minte, Ioana! Si eu blog-uiesc de cativa ani, intre timp pe subiecte dedicate femeilor, si de multe ori m-am “lovit” de numele blogului tau, destul de usor de retinut. 🙂 Te si citesc, desi rareori ma opresc sa las comentarii. La multi ani inainte, sa ne revedem din ce in ce mai des!

  • Reply

   Ioana Radu

   27/09/2018

   Multumesc mult! La multi ani si tie si sa auzim mereu numai de bine! ^_^

 • Reply

  Bratu Gabriela

  11/08/2018

  foarte dragut din partea lor sa te mentioneze! dar stii ca ai articole faine si chiar meriti asta!

  • Reply

   Ioana Radu

   30/08/2018

   Multumesc mult, Gabriela! ^_^

Leave a Reply