Diverse

Good job, Yokko! Îmi plac promoţiile la pantaloni office!

By | 21.11.2015 | 4 Comments

Anul acesta am fost dezamăgită de evenimentul Black Friday. Magazinele care spuneau că vor avea reduceri substanţiale cu această ocazie au avut fie doar câteva produse la reducere, fie o reducere de 5-10% la toate produsele (adică mai mică decât ar fi fost în mod normal). Ştim deja că foarte puţine sunt site-urile care nu oferă reduceri deloc pe parcursul anului. Sau chiar deloc. Mulţi vor să ne ademenească cu ideea de reducere, chiar dacă procentul este foarte mic.

Supărată fiind pe marele eveniment al reducerilor, am intrat pe câteva site-uri în jurul cărora nu s-a făcut aşa mare vâlvă zilele acestea. Unul dintre acestea este Yokko – The Fashion Store. Am intrat la categoria promoţii şi apoi la subcategoria care mă interesează cel mai mult în perioada asta, noiembrie-decembrie. Adică pantalonii. Promoţiile sunt de fapt lichidări de stoc, ceea ce înseamnă că reducerile depăşesc procentul de 50%. Good for you, Yokko! Ai reuşit să îmi atragi atenţia când foarte multe magazine se bat cu pumnii în piept că, vai, ce mari reduceri oferă.

E un amănunt care contează. Chiar contează. Când există atât de multe magazine online, e greu să ieşi în evidenţă. Iar când există şi un eveniment de genul Black Friday, este şi mai greu să ieşi în evidenţă, fiind o grămadă de campanii care circulă pe internet şi sar în ochi la tot pasul.

Mie mi-au sărit în ochi pantalonii pe care îi ai la promoţie. Chiar m-am bucurat să văd că în sfârşit găsesc ceva mulţumitor în perioada asta. Ca să vadă şi prietenele mele despre ce vorbesc, voi posta mai jos câteva perechi de pantaloni:

pantaloni office reducere 1

Primii pantaloni din imaginea de mai sus sunt clasici, I know, dar au farmecul lor aparte datorită buzunarelor oblice şi beteliei late. Îmi place foarte mult modelul acesta. Am avut o pereche asemănătoare de pantaloni. I-am purtat aproape peste tot vreme îndelungată. Şi la serviciu, şi la un botez, şi la ieşirile în oraş. Erau “pantalonii buni la toate” :)). De aceea mi-a părut foarte rău când s-au “jerpelit”. Nu cred că i-am aruncat nici acum. Îi ţin de drag până găsesc o pereche de pantaloni care să arate la fel de bine. Şi cred că tocmai i-am găsit 😀

A doua pereche de pantaloni este mai îndrăzneaţă. Dar îmi plac destul de mult şi aceştia. Sunt din stofă elastică şi combinaţia asta de alb&negru este destul de uşor de combinat şi accesorizat. Nu i-aş lua neapărat pentru serviciu, dar mi-ar plăcea să-i am în garderobă pentru alte circumstanţe.

pantaloni office reducere 2

Două pereche de pantaloni din stofă elastică cu buzunare şi falduri. Este un model mai aparte care, din fericire, mă avantajează. Sunt destul de subţire în zona taliei şi am nevoie de ceva volum. Este, totodată, un model care se potriveşte şi altor tipuri de siluetă. Varianta pe albastru închis îmi place mai mult. Dar asta pentru că am eu o slăbiciune aparte pentru bleumarin.

Voi aţi găsit ceva mulţumitor de Black Friday? Eu chiar mă bucur că azi m-am trezit şi am dat de site-ul Yokko. Sper că aţi avut şi voi un pic de noroc 😀

4 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  21/11/2015

  Modelul clasic este primul in topul preferintelor mele. Poate fi purtata si la birou inclus intr-o tinuta office dar si la plimbare, ca parte dintr-o tinuta casual. O investitie buna ai facut cu aceste reduceri.

  • Reply

   Ioana Radu

   22/11/2015

   Multumesc, Cristina! 😀
   Modelul clasic este primul si in topul preferintelor mele.

 • Reply

  Nicu

  22/11/2015

  “Reclama este sufletul comerţului!”. Păcat că unii mai cad în această capcană. Spor la…..promoţii consistente!

  • Reply

   Ioana Radu

   22/11/2015

   Multumesc, Nicu! Sa fie! 😀

Leave a Reply