(Guest post) Cu gândul ne consolăm

Te-ai gândit vreodată că e ceva greșit la tine? Cum de fix tu, cel care întotdeauna vrea să fie bine, sfârșește prin a face lucrurile greșit?

Mă număr printre oamenii care pierd persoana pe care intenționau să o păstreze. De cele mai multe ori ne consolăm cu gândul că dacă chiar ar fi fost cineva important, ar fi rămas… sau, dacă e făcut pentru noi, o să se întoarcă.

Ne întâlnim, vorbim, râdem, ne facem prieteni noi aproape în fiecare zi și după un timp realizăm că suntem tot singuri și că nimeni nu ne înțelege.

Oricât de indiferent ai vrea să pari, vine momentul când ți se face și mai dor și ești nevoit să admiți faptul că îți pasă. Doar că, atunci când faci asta, de cele mai multe ori se întâmplă să fie prea târziu.

Vine momentul în care realizezi că orgoliul nu a facut nimic bun. Într-adevăr, îndepărtezi oamenii din vina ta. Uneori din neștiință, uneori din dorința de singurătate, alteori pentru a le arăta că nu îți este imposibil să trăiești fără ei.

Singurul lucru care te ajută dar te și amăgeşte în același timp este speranța…

Cu toții sperăm că respectivul/respectiva o să se întoarcă, sperăm să merităm asta…

***articol scris de Roberta Lupoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>