Adv. & Stuff

Guest post: Cum mi-am pregatit masina de iarna

By | 22.11.2016 | 4 Comments

car-winter-masina-iarna

Incerc din rasputeri sa fiu un sofer corect si responsabil, stiind ca asta nu e doar in avantajul meu ci si al celorlalti participanti la trafic. Fac tot ce imi sta in putinta pentu a respecta regulile de circulatie, pentru a conduce prudent si pentru a-i respecta pe ceilalti. Totodata am grija de masina mea si ii fac toate reparatiile necesare la timp, pentru a circula in siguranta.

Cred ca printre responsabilitatile mele ca sofer intra si echiparea masinii pentru iarna. Pentru aceasta am nevoie de tot felul de accesorii auto pe care le cumpar online, de pe site-ul RoGroup.ro. Pe timp de iarna nu imi lipsesc husele antiderapante, iar la RoGroup gasesc huse antiderapante de calitate pentru masina mea. Acestea imi asigura un drum mai sigur atunci cand e vorba de zapada sau gheata. Husele se monteaza foarte usor, nu produc zgomot si nu afecteaza calitatea anvelopelor. Ele nu lipsesc din echipamentul masinii mele pe timp de iarna.
Pentru a imi echipa masina bineinteles ca am nevoie de anvelope de iarna – si nu le folosesc pentru ca asa impune legea, ci le folosesc pentru faptul ca vreau sa conduc in siguranta. Am grija la uzura lor si le schimb atunci cand nu se mai incadreaza in standardele dorite.

Cand vine iarna in portbagajul masinii mele vei gasi intotdeauna o perie pentru zapada, un razuitor pentru parbriz si o lopata. In functie de locul in care merg si de conditiile de drum, mai am si cate un sac de nisip.

Cred ca e important sa fim pregatiti de iarna si sa avem masina echipata in mod corespunzator. Daca toti soferii si-ar echipa masinile in mod corespunzator si ar conduce prudent, cu siguranta accidentele pe timp de iarna ar fi mai putine. Daca vrei sa cumperi cele mai bune echipamente, de cea mai buna calitate, intra pe RoGroup.ro sau cauta produsele RoGroup in magazinele partenere.

4 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  23/11/2016

  racleta cu perie avem si noi mereu la indemana. Nisip n-am luat niciodata in portbagaj dar nici nu am avut nevoie pentru ca nu prea iesim din oras cu masina pe timp de iarna. Eram curioasa de acele huse pentru ca nu am mai auzit de ele – fac treaba la fel de buna ca lanturile?

  • Reply

   Ioana Radu

   24/11/2016

   Nici eu nu am stiut de huse pana de curand. Au fost o noutate si pentru mine 😀

 • Reply

  Gabriela Bratu

  27/11/2016

  inca n-a nins, bine c-am apucat de mi-am echipat masina cum trebuie!

  • Reply

   Ioana Radu

   27/11/2016

   La noi a nins si mai bate si vantul. E o nebunie…

Leave a Reply