(Guest post) Retrospectiva Cupei Mondiale 12 iunie – 21 iunie

“Am nevoie de un doctor!” a strigat doctorul echipei naţionale a Angliei. Gary Lewin şi-a rupt glezna în timp ce se bucura la golul egalizator al lui Daniel Sturridge în meciul cu Italia. Doctorul s-a împiedicat de nişte sticle de apă. A fost scos pe targă.

Suporterii japonezi fac mereu curăţenie în peluza lor după fiecare meci jucat la Cupa Mondială. Restul suporterilor, indiferent că sunt din Europa sau America de Sud, lasă pungile de floricele sau alte hârtii acolo şi îşi văd de drum. Suporterii niponi chiar se miră de ce primesc atât de multă atenţie pentru aceste gesturi din partea presei internaţionale. Lor li se pare ceva firesc.

Anglia a fost eliminată din grupele CM2014 doar după 2 meciuri pentru că a suferit 2 înfrângeri în grupa D şi nu mai are şanse la calificare. Această ruşine nu s-a mai întâmplat din 1958. Au apărut deja glumele suporterilor britanici: Anglia se va confrunta cu Spania, la aeroport… Spania, campioană mondială în 2010, a fost eliminată şi ea doar după 2 meciuri. Noul imn al Angliei este “Hold on, We’re Going Home” (Drake).

Atmosfera în grupul belgienilor este foarta bună, mai ales după victoria împotriva Algeriei cu 2-1 în grupa H, aşa cum putem observa şi în clipul de mai sus. Romelu Lukaku s-a apucat să cânte rap în vestiar. La Campionatul Mondial, Belgia are cei mai mulţi fotbalişti din Premier League (în afară de Anglia). Următorul meci al Belgiei va fi duminică, împotriva Rusiei, de la ora 19 pe tvr1.

***Articol scris de Florin Banu.
Pentru mai multe detalii din sport, vizitaţi www.PariuSigur.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>