Adv. & Stuff

Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur…

By | 12.09.2015 | 0 Comment

Cine e pisică mică şi răsfăţată? În afară de mine, că despre mine deja mai toată lumea ştie că mă încadrez la categoria drăgălaşelor care nu dau atenţie tuturor celor din jur. Pisică răsfăţată este orice felină al cărui stăpân ştie din ce petshop să-i vâneze cea mai bună mâncare şi cele mai interesante accesorii. Dar viaţa de pisică nu se rezumă doar la atât. Să fii felină care se respectă înseamnă să ai zgardă frumoasă, stylish, nisip de calitate, litieră şmecheră, odorizant pentru litieră, perie pentru îndepărtarea firelor de păr care se desprind pentru a face loc altor fire, lapte, delicii, jucării şi lista rămâne deschisă.

Sunt o iubitoare de animale de când mă ştiu, dar pisicile mi-au plăcut întotdeauna cel mai mult. Îmi place să le mângâi şi să le răsfăţ non stop 😀 Am avut mai multe, chiar dacă momentan atenţia mea e îndreptată doar către Oscar. Şi către toate pisicile din spatele blocului, fetiţe frumoase pe care le pâsâi de fiecare dată când trec pe acolo, uneori chiar cu bunătăţi pentru ele. Ştiu că nu pot să le iau pe toate în casă, aş fi genul ăla de „crazy cat lady” :))… dar pe viitor visez să am un adăpost pentru pisici. Da, cam aşa de mult îmi plac. Mă oftic de fiecare dată când pâsâi câte o mâţă frumoasă care e sperioasă şi nu mă lasă să o mângâi as i like it.

Hrana pentru pisici este o decizie importantă. E adevărat, o pisică poate să crească cu mâncare pentru oameni, dar blăniţa ei nu va fi niciodată la fel de lucioasă precum a felinelor care consumă hrană specială pentru animale, hrană concepută pentru nevoile lor, pentru sănătatea organismului lor mic şi, desigur, pentru răsplata de după… momentul în care pisica toarce şi ochii îi sclipesc de mulţumire. Iar dacă eşti stăpân de pisică, ştii că rar se întâmplă ca pisica să îşi dea arama pe faţă şi să-ţi arate cât e de mulţumită. În marea majoritate a timpului felinele fiind arogante, lucru care nu mai este de mult un secret. 😉

pisoi frumos kitty

Leave a Reply