Hellcats

Aseară am terminat sezonul 1 din serialul Hellcats (momentan doar atât a apărut din el, fiind filmat în perioada 2010-2011). Îmi aduc aminte că ceea ce m-a determinat să îl văd a fost faptul că erau “gagici bune” pe afişul de prezentare. După puţin de la începerea vizionării mi-am dat seama că e mai mult de atât, că nu e doar un alt film despre tineri proaspăt intraţi la facultate. E un stil de viaţă, tineri care sunt conştienţi de cealaltă faţă a lucrurilor. În mare e vorba de echipa de majorete a facultăţii Lancer din Memphis. În rolurile principale sunt Alyson Michalka (care interpretează rolul unei studente ce-şi pierde bursa şi e nevoistă să meargă la audiţiile pentru majorete, aceasta fiind singura modalitate de a lua în continuare bursă, fără ea neputându-şi permite continuarea studiilor), Ashley Tisdale (căpitanul echipei de majorete Hellcats şi fostul căpitan al echipei adverse, echipă de la care a plecat după ce s-a certat cu părinţii şi a decis să meargă mai departe pe cont propriu), Robbie Jones (fost fotbalist care, din cauza unei accidentări şi a neregulilor din domeniu, decide să renunţe la fotbal iar singura cale de a primi în continuare bursă este să devină… majoretă; se conformează situaţiei, aceasta fiind singura modalitate de a-şi putea continua studiile în domeniul arhitecturii), Heather Hemmens (singura majoretă cu o situaţie materială bună dar cu probleme în familie; e răutăcioasa filmului… se comportă de parcă ar fi crescută de lupi chiar dacă în sinea ei e un om bun) şi Matt Barr (cel mai bun prieten al lui Marti Perkins, personajul interpretat de Alyson Michalka). În jurul lor se învârte totul.

Tot în acest serial am descoperit câteva piese semnate Fefe Dobson, dintre care cel mai mult mi-a plăcut Stuttering.
Iubesc serialele în general şi îmi permit astfel să plasez Hellcats printre cele mai bune în topul vizualizărilor. Media pe IMDb este de 6.9 în momentul actual (din 1283 de voturi).

A fost o replică la care nu m-am putut abţine să nu dau prt.sc. Vezi imaginea de mai jos.

4 comments on “Hellcats”

 1. Zenna says:

  CW are seriale super. :D

  1. Ioana Radu says:

   CW si ABC Family :D

 2. florin says:

  Urzeala tronurilor imi place mult.E total diferit…dar merita vizionat.

  1. Ioana Radu says:

   Da, mi-ati aratat inceputul sambata. L-am cautat si eu ieri :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>