Adv. & Stuff

Husa ideala pentru Allview P8 Energy

By | 28.10.2016 | 1 Comment

Intotdeauna mi-am protejat telefonul cu ajutorul unei huse telefon, chiar si atunci cand telefonul meu nu era unul de ultima generatie. Mereu am avut grija ca smartphone-ul sa fie protejat in mod corespunzator, deoarece adesea am investit in branduri si modele bune, de calitate. Acum detin un Allview P8 Energy, un telefon care imi place foarte mult. Bineinteles ca i-am cumparat din start o husa Allview P8 Energy care sa-l protejeze asa cum imi doresc. Husa am cumparat-o de la catmobile.ro, un magazin cu accesorii GSM pentru o multime de modele de smartphone-uri, inclusiv huse Allview P8 Energy. De obicei imi este destul de greu sa aleg o husa, fiind destul de pretentioasa chiar si la acest capitol.

huse-allview-p8-energy

Acum am o husa pe care am cumparat-o, asa cum spuneam mai sus, de la catmobile.ro. Pe site am vazut o multime de modele, insa cel mai mult mi-a placut modelul Flip Tip S-View. Este o husa roz care imi place mult si care imi face telefonul sa arate foarte bine. Mi-a placut mult la aceasta husa faptul ca are acea fereastra S-View care imi permite sa vizualizez notificarile sau alte informatii utile, fara a mai da la o parte capacul husei. Modelul e unul care imi ofera confort, e usor de folosit si imi ofera acces rapid la porturi si butoane.

Imi place mult si faptul ca e o husa foarte sigura, deoarece imi prinde fix telefonul in suport. In cazul in care il scap din mana, nu stau cu grija. Inchiderea husei se face cu ajutorul unei ventuze, husa in sine fiind fabricata din piele ecologica. Spre multumirea mea, este disponibila in mai multe culori – gri, roz si albastru. Mi-a fost un pic greu sa aleg intre roz si albastru :D.

Nu am cautat sa cumpar cea mai ieftina sau cea mai scumpa husa, ci una de calitate si care sa-mi multumeasca pretentiile. Am dat pe aceasta husa doar 55 lei si arata foarte bine chiar si acum, la 5 luni de cand am cumparat-o. Cred ca am facut o alegere buna si sunt convinsa ca la urmatorul telefon tot de la Catmobile voi comanda.
Ai grija de telefonul tau si protejeaza-l in mod corespunzator! 😉

bumper-allview-p8-energy-roz-pink

One Comments

  • Reply

    Cristina Dragomir

    28/10/2016

    au cele mai multe modele de huse. La ei am gasit si eu pentru HTC-ul meu atunci cand nu gaseam in nici un alt magazin huse pentru el. In schimb, mie nu prea imi plac husele S View, le prefer pe cele Flip simple.

Leave a Reply