Sport

I have a thing for midnight football games

By | 02.03.2016 | 0 Comment

Da, de la o vreme chiar am obiceiul ăsta, să mă uit la meciuri de fotbal care se dau în reluare noaptea. Nu ştiu ce m-a apucat.

Sâmbătă noapte am văzut meciul dintre CFR Cluj şi CSU Constanţa. Slăbuţ, dar mai bun decât orice altceva era la tv la ora aia.

Aseară, noapte de fapt, căci era trecut de ora 12, m-am uitat la meciul de fotbal dintre ASA Târgu Mureş şi FC Botoşani. Datorită golului marcat în minutul 13, echipa ASA Târgu Mureş a câştigat meciul, cu 1-0 şi s-a calificat în play-off. Da’ voi ştiaţi asta deja, că sigur l-aţi văzut (nu în reluare, ca mine).

Acum, dacă tot am prins fix meciurile astea, sunt curioasă ce se întâmplă în confruntarea dintre CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş. Meciul tur din semifinalele Cupei României este chiar azi, la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1.

Măh, dar eu nu prind Digi :))… sigur îl văd în reluare pe alt program. Tot după miezul nopţii, aşa cum mi-am făcut obiceiul. Nu ştiu, nu-mi explic cum şi de ce astfel. Aşa se… nimereşte.

Până una alta, mai arunc un ochi la Florin pe blog. Am văzut că a postat programul play-off Liga 1, dar şi programul play-out. Nu ştiu ce-i cu mine, serios… Pur şi simplu îmi place fotbalul mai mult decât de obicei.

Leave a Reply