Diverse

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea

By | 22.01.2020 | 1 Comment

Știu că e sfârșitul lunii ianuarie și pare un pic cam devreme să vorbim despre Valentine’s Day, cu bune și rele deopotrivă. Pentru că, da, știu, se spune că sărbătoarea ar fi fost inventată de producătorii de felicitări :D. Valentine’s Day rămâne însă una din zilele în care persoanele care formează un cuplu sărbătoresc faptul că drumurile li s-au intersectat și că nu au dat cu piciorul oportunității de a merge împreună mai departe în viață. E o încununare a iubirii, a tot ceea ce îi ține pe oameni puternici, înțelegători, grijulii. Indiferent cine a inventat-o, Valentine’s Day este o sărbătoare, o zi dedicată cuplurilor.

Și pentru că fiecare doamnă și domnișoară apreciază să fie răsfățată, fie cu un buchet de flori, fie cu un mic cadou surpriză, ori chiar ambele variante, m-am decis să pun la cale o mică listă cu idei de cadouri. Eu cred că astfel pot să fiu de folos bărbaților, ca să nu se gândească prea mult la ce să (mai) cumpere și totodată să meargă pe o variantă bună, dar pot să fiu de folos și doamnelor & domnișoarelor, pentru că ideile de mai jos sunt drăguțe și premium deopotrivă.

1. Produse pentru îngrijire
Fie un set mic de produse premium pentru îngrijire, așa cum este setul Rituals Ayurveda (cel cu ambalaj roșu), care costă până în 50 de lei, fie un set mai generos, tot premium, precum cel din gama “Ritual of Karma” de la Rituals (cel cu ambalaj verde deschis), având prețul puțin peste 130 de lei. Sunt două opțiuni foarte bune, brand-ul acesta fiind îndrăgit în mai multe țări. La noi în România din ce știu produsele Rituals se găsesc exclusiv în magazinele Sephora. Puteți verifica oferta seturilor pe site sau chiar direct într-unul din magazinele lor. Ori, de ce nu, puteți opta chiar pentru un set drăguț din colecția Sephora, precum setul Frosted Party 🎉, ca preț situându-se la mijloc, fiind 85 de lei la reducere în prezent.

produse pentru ingrijirea corpului seturi cadou Valentine's Day

Pe partea de îngrijire, dacă tot suntem la capitolul acesta, chiar dacă ea poate și-ar dori o crema anticelulitica, recomandat este ca aceste produse specifice tratării sau ameliorării anumitor chestii să le cumpere singură, altfel un astfel de cadou ar putea fi interpretat un pic greșit. Rămâneți așadar în zona neutră, cea a seturilor cu produse clasice de îngrijire, fie ele seturi mici sau mari.

2. Seturi cu produse de make-up
Majoritatea doamnelor și domnișoarelor se machiază, în ciuda faptului că bărbații ar prefera ca obiceiul acesta să dispară. La ce pasiune avem unele dintre noi pentru machiaj, slabe șanse să dispară vreodată 😀 . Numa’ zic. Așadar la capitolul acesta recomand să luați în calcul un set cu produse de machiaj pentru ochi, așa cum este setul Sephora Midnight Surprise Cracker de mai jos, format din mascara și creion de ochi. Sau, dacă știți că nu prea își machiază ochii (sau poate are gene false aplicate și prin urmare nu folosește mascara), să optați pentru un set Fenty Beauty format din clasicul ruj roșu și un iluminator în ediție limitată. Ori, de ce nu, dacă persoana ce urmează a fi cadorisită are o maaare pasiune pentru make-up și dacă vă simțiți generoși, un set de la brandul premium Too Faced, set format din paletă de farduri, mascara și gloss. Mai multe seturi și truse de machiaj, pentru inspirație suplimentară, găsiți cu doar câteva click-uri :D.

produse de machiaj seturi cadou Valentine's Day

3. Seturi de rujuri
Dacă frumoasa fată căreia urmează să-i faceți cadoul are deja prea multe produse de make-up sau dacă nu folosește des astfel de chestii, atunci vă puteți îndrepta atenția către rujuri. De regulă majoritatea persoanelor care preferă look-uri mai naturale folosesc totuși produse pentru buze (rujuri, gloss-uri, balsamuri etc.). Trei opțiuni de calitate aici ar fi acestea:
– set KAT VON D BEAUTY Everlasting Nude Lip Trio
– set ANASTASIA BEVERLY HILLS Mini Matte Lipstick Summer
– set SEPHORA COLLECTION Cream Lip Stain

seturi de rujuri idei de cadouri Valentine's Day

Cam acestea ar fi ideile de cadouri pe care vi le propun anul acesta pentru Valentine’s Day, dacă vreți altceva decât flori sau, de ce nu, suplimentar unui buchet de flori. Dacă-mi vin și alte idei între timp, revin cu încă un material cu sugestii iubibile. ♥

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    22/01/2020

    Mulțumim pentru sugestii.

Leave a Reply