Women's World

Idei de cadouri pentru 5 tipuri de femei

By | 18.12.2018 | 4 Comments

Am căutat pe net de multe ori idei de cadouri, asta pentru că mi se întâmplă chiar și mie să nu am tot timpul chef să fac profilul persoanei cadorisite (chestie care ne ajută să-i luăm un cadou care să i se potrivească). Și de cele mai multe ori când am căutat pe net idei pentru cadouri… s-a nimerit să dau ori de liste prea glam, ori de cadouri inutile. Rareori am găsit liste care să bifeze mai multe tipuri de persoane. Din acest motiv, azi vreau și eu să fac o astfel de listă, una cu idei de cadouri care să fie de ajutor multor persoane ce o parcurg. Se poate să nu mai avem timp să citim zece liste cu idei sau, de ce nu, poate ne lipsește interesul (de ce să nu recunoaștem că unele cadouri chiar sunt din obligație?). Așadar, iată lista mea cu daruri pentru 5 tipuri diferite de persoane:

1. E elegantă și frumoasă ca Marilyn Monroe?

Nu e cazul să te stresezi cu daruri prețioase, pentru că sunt șanse mari să nu nimerești întocmai lucrurile pe care ea și le dorește. Adică nu opta pentru o eșarfă de la un brand de lux, că-s șanse mari să nu-i placă dimensiunea, culoarea sau imprimeul. Sau să nu se potrivească cu nimic din garderoba ei. Mai degrabă mergi la sigur cu un ruj roșu și un eyeliner, produse iconice pentru eleganța și frumusețea a la Marilyn Monroe.

eyeliner si ruj rosu

2. E înnebunită după orice lucru cu pisici?

Dacă e “a crazy cat lady” înseamnă că are o inimă mare, fiind dispusă să ofere dragostea ei unor suflete care sunt recunoscute în lumea întreagă pentru egoismul lor. Nu oricine e dispus să iubească un animal care rareori răspunde cu aceeași iubire. Așadar nu râde de ea cu daruri funny cu pisici ciudate, ci ia-o în serios și oferă-i un lucru util și drăguț, așa cum e Cat’s Purrfect Day Cream de la TonyMoly, o cremă hidratantă de zi ce are la bază o formulă menită să calmeze tenul, deci un produs ideal atât pentru iernile reci, când frigul e nemilos cu tenul, cât și pentru verile caniculare, când temperaturile crescute pot duce la deshidratarea pielii sau la apariția iritațiilor.

tonymoly

3. E o doamnă căreia nu-i poți oferi chiar orice?

Fie că e vorba de o mătușă pretențioasă, de contabila ta, de șefa ta sau chiar de soacra ta, există câteva cadouri potrivite și aici. Cunosc situația când nu putem cumpăra chiar orice lucru și cred că fiecare dintre noi a trecut prin asta cel puțin o dată în viață. În astfel de cazuri se cade să ocolim orice cadou inutil și să ne orientăm către produsele cosmetice necesare femeilor. Cu precădere aș recomanda cremele de față pentru ten matur, eventual care să aibă în compoziție acid hialuronic, coenzima Q10 sau altă chestie care ajută la prevenirea ridurilor. Desigur, se poate spune că e și asta o zonă dificilă de cadouri, dar dacă optezi pentru o cremă de față Dior nu cred că există șanse să nu-i placă și să nu o folosească.

4. E o prezență glam?

Îi place aproape tot ce strălucește, iar atunci când e îmbrăcată casual are chiar ea o sclipire anume și continuă să fure priviri admirative? O prințesă urbană merită să fie iubită exact așa cum este. E greșit să îi oferim daruri anoste, care nu i se potrivesc, drept pentru care ar trebui să ne îndreptăm atenția către ceva care îi pune în continuare calitățile în valoare, așa cum este un set format dintr-o mască pentru fermitate GlamGlow și o pudră iluminatoare Becca. E un duo greu de refuzat atunci când îi este oferit persoanei potrivite.

glamglow and becca

5. E familistă? Sau oarecum noua iubită a cuiva din familie?

Dacă e familistă convinsă și percepe mai toate lucrurile raportându-se la cuplu/familie, sunt șanse mari să îi placă un cadou care să conțină lucruri mai mici, dar pentru toți membrii familiei. De exemplu o cremă de mâini pentru ea, o jucărioară pentru copil și ceva din categoria produse pentru bărbierit pentru soțul ei. Aici prețul e mai puțin relevant, important este să ne raportăm la ea prin prisma familiei. Același lucru se poate spune și în cazul unei prietene de familie. Dacă mergem de sărbători în vizită la un văr și prietena lui, se cade să punem în cutia de cadou lucruri pentru amândoi și eventual să i-o înmânăm ei, astfel încât să simtă că e primită cu brațele deschise în familie, că nu e un outsider.

Ar mai fi și alte tipuri de femei pentru care aș putea să sugerez idei de cadouri, dar timpul nu-mi permite azi să scriu mai mult, așa că lăsăm pe altă zi 😀 . Sper totuși că sugestiile de mai sus ți-au fost utile.

4 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  18/12/2018

  Mulțumesc pentru idei ,voi ține cont de ele.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2018

   Cu drag! 😀

 • Reply

  Lamiita Petre

  19/12/2018

  Cu un cadou pentru femei, parca ma descurc mai usor, oferta este mai mare, in schimb, atunci cand vine vorba despre un cadou pentru barbati, ma impotmolesc. As vrea sa fie si ceva deosebit, si util. In perioada asta mi-ar placea sa pot oferi cdou prietenelor mele o icoana, daca s-ar putea de argint, sau decoratiuni deosebite, un carusel muzical, o glob muzical, chestii din astea….

 • Reply

  Bratu Gabriela

  19/12/2018

  eu nici nu stiu unde sa ma incadrez, in general ma bucur de orice primesc 😀 si de oferit, fac cadouri practice. de multe ori aleg seturi de cosmetice, ca sa stiu ca vor fi folosite. la make-up nu ma prea bag

Leave a Reply