Women's World

Idei de shopping de toamnă-iarnă

By | 24.10.2020 | 0 Comment

Vine câte o perioadă în care simțim nevoia de schimbare, oricât de statici am fi de fel. Azi nu scriu despre produse speciale pe care e bine să le cântărim ca achiziții în funcție de cât de des le vom purta, ci azi scriu despre acele produse menite să fie purtate și răspurtate. “Până se fac urâte” și încă un pic 😀 . E important, însă, să ne placă foarte mult. Fiecare piesă în parte. Iată ideile mele de shopping pentru sezonul toamnă-iarnă 20-21:

shopping-toamna-iarna-2020-2021

[ palton lung ]
Un palton lung casual elegant știu că e o achiziție bună pentru că anul trecut mi-am găsit unul mărimea mea și l-am purtat deja cât să merite banii :D. Și în continuare arată bine și va mai fi scos în lume. Avantajul unui palton lung, în primul rând, este că ține de cald. Acoperă mult dintr-o singură bucată. În al doilea rând, dincolo de partea practică o avem pe cea de stil, adică paltonul lung se potrivește unui outfit all black cu ghete , se potrivește și unei rochii office, se potrivește și unei ținute casual cu pantofi sport, se potrivește și cu o combinație vintage de bluză cu fustă midi și 2-3 broșe luate de la talcioc.
În lumina asta a lucrurilor, mi-aș mai lua un palton de dama lung și anul acesta, o variantă mai colorată.

[ jachetă versatilă ]
O jachetă pe care, poate, n-am cumpăra-o în mod normal. Una aparent banală sau care nu pare să se alinieze cu alegerile pe care le facem de obicei. Dar… O astfel de jachetă poate să fie chiar nestemata pe care o căutăm. Dă un aer aparte rochiei office? Poate fi combinată și cu un outfit casual? Bună toamna? Bună primăvara? Bună și-n serile reci de vară pe care le avem de vreo 2 ani? Veni, Vidi, VISA.

[ cizme înalte ]
Umm… e nevoie de explicații aici? Sau idei? Sunt minunate cu rochii scurte, cu fuste midi, cu pantaloni, cu hhanorac supradimensionat, cu materiale fluide precum mătasez, dar și cu piese vestimentare din denim sau lână. Și, foarte important, acoperă mult și țin de cald.

[ botine cu ciucuri ]
Când trendurile bubuie cu ghete în stilul army, e ok să ne mai uităm și către altceva. Adică-i bună o pereche de ghete, dar nu le putem purta numai pe ele, că nu e ca și cum am vorbi de pantofi barbati, unde o pereche e mai mult decât suficientă. Avem nevoie de puțină diversitate. Ori de stil, ori de culori, ceva opțiuni cu care să jonglăm. Botinele bej cu ciucuri din imaginea de mai sus mi se par chiar simpatice și practice totodată.

pulovere colorate toamna iarna 2020 2021

[ pulover colorat ]
Sunt zile în care avem nevoie de multă culoare care să anuleze un pic din griul specific toamnei. Pentru că adesea toamna nu e cea colorată pe care o vedem în poze hyper editate, ci e un cer gri care se tot scutură peste orașe și sate zgribulite. Puoverele colorate nu doar că înveselesc puțin zilele, dar sunt grosuțe, uneori chiar pufoase, și ne oferă și căldura & confortul dorite.

În stilul acesta, să tot facem shopping sezonul acesta :D.

P.S.: Toate imaginile folosite pentru a ilustra acest articol au fost preluate de pe miniprix.ro

Cheers!

Leave a Reply