Ieși din zona de tabu! Mărirea sânilor este naturală

femeie implanturi mamare marirea sanilor

Ai fi surprinsă, probabil, să afli că mărirea sânilor se poate face în mod natural. Desigur, printre cele mai cunoscute metode sunt protezele din silicon, însă această modalitate nu este singura pe care un medic cu experiență o poate aborda.

Mărirea sânilor prin implanturi cu silicon este cu siguranță populară. Însă este totuși o operație prin care se introduce un corp străin în organism. Operația de mărire a sânilor cu adevărat naturală este cea cu injectare de grăsime, recoltată chiar din zonele nedorite.

Cum se poate face acest lucru? Primul pas este să întrebați un medic cu experiență în cadrul primei consultații pe care o stabiliți cu acesta. Dar până când faceți acest pas, însă, haideți să vedem cum funcționează această metodă naturală de mărire a sânilor și cum poate aceasta fi cea mai bună opțiune pe care o puteți lua.

Mărirea sânilor – un tabu chiar și astăzi
Titlul acestui articol are un rol multiplu. În primul rând, de a atrage atenția asupra posibilității unei metode naturale de a vă mări sânii, dar și pentru a atrage atenția asupra unui alt aspect: naturaleța gestului.

Fie că optați pentru o mărire prin injectare cu propria grăsime în sân, fie că preferați un implant cu silicon, mărirea sânilor nu mai trebuie percepută ca un act de falsitate. Desigur, metoda este una artificială, însă scopul multor femei este de a ajunge la o formă sau o mărime naturală a sânilor, iar în această direcție există, de exemplu, implanturi de silicon cu forme anatomice.

Dar să revenim la tabuizarea întregului concept de operație de mărirea a sânilor. Există încă voci care spun că femeile care apelează la o astfel de metodă trișează sau vor să păcălească natura. Nimic mai fals, în condițiile în care fiecare femeie este totuși stăpână pe propriul corp și are motive întemeiate pentru a-și dori o astfel de intervenție.

Injectii grasime marirea sanilor

De ce să optezi pentru mărirea sânilor prin injectarea de grăsime naturală?

Dacă accesați un site de specialitate, veți găsi informații cu lux de amănunte despre toate procedurile de mărire a sânilor. Cu toate acestea, una dintre ele iese în evidență: mărirea sânilor prin injectare de grăsime naturală. Ca să înțelegeți despre ce este vorba, iată câteva avantaje ale acesteia:
● Este o măsură aproape naturală, această metodă de mărire a sânilor nefiind nici măcar considerată o operație în adevăratul sens chirurgical.
● Prin injectarea de grăsime naturală în sâni, organismul reacționează ideal, deoarece este vorba de țesut adipos pe care îl recunoaște fără probleme.
● Sânii vor avea un aspect natural și vor fi foarte aproape de cei naturali la atingere, deoarece în mod normal toți sânii au țesut adipos în interior.
● Grăsimea este prelevată din zone „încăpățânate” ale corpului, precum fesele, abdomenul și coapsele, și este folosită într-un loc în care aceasta chiar își are locul.
● Este o procedură minim invazivă și nu necesită aceeași procedură ca în cazul unor implanturi de silicon de exemplu.

După cum puteți vedea, această metodă are chiar câteva avantaje net superioare în fața altor metode de mărire a sânilor. Cu toate acestea, pentru a ști exact ce metodă este potrivită pentru corpul vostru, solicitați o consultație cu un specialist, precum dr. Radu Panțuru.

Puteți găsi mai multe informații relevante pe site-ul său, drpanturu.ro, unde veți găsi de asemenea și lista sa de prețuri pentru fiecare operație de mărirea a sânilor în parte.

Luați decizia naturală pentru corpul vostru!

4 comments on “Ieși din zona de tabu! Mărirea sânilor este naturală”

 1. M-ai lovit unde ma doare. De fapt, unde ma durea acum cativa ani. Nu am sani mai deloc si am suferit din cauza asta o perioada lunga de timp. Atunci, daca as fi avut bani, sigur mi-as fi marit bustul. Nu se stia atunci de metoda asta cu injectarea cu grasime naturala, dar era la moda siliconarea. Acum mi-a trecut, nu mai vreau sani mari, dar le admir pe fetele care au curajul sa isi faca astfel de operatii pentru a se simti mai bine in pielea lor.

  1. Ioana Radu says:

   La mine e cam pentru prima oara cand ma oftic ca n-am surplus de grasime, ca sigur as fi facut pasul aceasta. Grasimea din propriul organism e primita mult mai bine de corp decat silicoanele (acestea fiind corpuri straine totusi). Ma tenteaza sa optez si pentru silicoane, dar imi e teama sa nu le respinga organismul. Asa, daca as fi avut de unde sa iau un pic de grasime, ar fi fost alta treaba :D.

 2. Simion Cristina says:

  Buna ziua,as vrea si eu sa incerc acest tabo..pot sa aflu mai mute detalii ce tine de pret si efectul lui ?

  1. Ioana Radu says:

   Prețurile sunt în funcție de modul în care alegeți să vă măriți sânii și diferă, desigur, și de la o clinică la alta. Toate site-urile clinicilor care oferă astfel de servicii au o listă de prețuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>