File din zile

I’m alive… clasic

By | 12.07.2012 | 10 Comments

Nu ştiu de ce şi nu îl iau pe “nu ştiu” în braţe pentru că, pe bună dreptate, am încercat să-mi explic, mie în primul rând, de ce postările pe blog s-au rărit. M-am gândit vreme îndelungată că cititorii acestui blog au crescut odată cu mine şi vor să simtă schimbarea adusă de timp ori de circumstanţe. Într-adevăr, am mai tăiat puţin dintr-o parte (să zicem orgoliu), am pus apoi mai multă materie în altă parte (să presupunem că pe fund, nu degeaba dau atâţia bani pe mâncare)…
În rest… îmi place aceeaşi muzică, albastrul este în continuare culoarea mea preferată, Pepsi Twist e la putere iar pastele napoli fac legea. Aşadar, prea puţine noutăţi sub soare.
Am crezut, cu ruşine, că cititorii mi-au devenit mai critici, mai tăioşi, mai dornici să mă arate cu degetul la prima greşeală. Ce nu vreau eu să se întâmple se numeşte schimbare. Aici, online. Domeniul, bucăţica aceasta de net, rămâne spaţiul meu de joacă, un inner dulce.
Vă îmbrăţişez şi sper să rămâneţi cu un ochi pe aici pentru că pregătesc niscai surprize (cadouri) pentru viitorul apropiat.

10 Comments

 • Reply

  Monica

  12/07/2012

  mai eu am tot intrat cu dor … sa vad ce mai faci!

 • Reply

  Smiley_tgv

  12/07/2012

  Lol @ imagine.
  O stiam cu titlul “Bella’s first handjob” :))
  Well, imi pare bine ca ai revenit putin 😀

 • Reply

  Ioana

  12/07/2012

  Imi lipsesti, sa stii. Insa la randul meu, am intrat deja de vreo 2 ani intr-o pauza cu blogul si nu stiu de ce, chiar pe bune nu stiu de ce, nu imi mai vine sa scriu nimic. M-am transformat intr-o cititoare fidela a altor bloguri dar atat… mi-a pierit scrisul. Iar atunci cand “scriitorii” mei preferati iau si ei “vacanta”, le astept (nerabdatoare) revenirea.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/07/2012

   Recunosc, a fost o parte din mine care s-a temut că nu mă voi mai întoarce la blog şi, asemeni celor spuse de tine, voi rămâne cititoare. Dar a fost poate doar teamă nefondată căci, se pare, am revenit.
   Mă bucur că ai rămas alături de mine în tot acest timp.

 • Reply

  hukiya

  12/07/2012

  Din cate tin eu minte, nu ti-am lasat niciodata vreun comment, desi te urmaresc de mult timp. Totusi, chiar m-am gandit de mai multe ori cand ma uitam in blogroll ca sper ca esti bine. Ma bucur sa aflu ca e asa si ca vrei sa revii in forta (sau asa pare).

  Spor la cat mai multe postari si sa ai un sfarsit de saptamana minunat !

  • Reply

   Ioana Radu

   13/07/2012

   Îţi mulţumesc pentru gândurile bune. Poate şi telepatia are “vina” ei în faptul că am revenit.
   Te îmbrăţişez şi îţi doresc un weekend la fel de frumos!

 • Reply

  Zenna

  13/07/2012

  Suntem şi noi prin zonă şi te salutăm. 🙂

  (Zenna şi Costel)

  • Reply

   Ioana Radu

   13/07/2012

   Ei, dar nici nu se putea altfel 😀
   Încă aştept nunta, să ştiţi! ;;)

Leave a Reply