Adv. & Stuff

Îmi cam place iPhone 8

By | 24.09.2017 | 3 Comments

În septembrie anul trecut, deci fix acum un an, scriam pe blog despre smartphone-ul pe care tocmai mi-l cumpărasem de la evoMAG – Samsung Galaxy A5 2016. Am fost extrem de mulțumită de achiziție, încă sunt, însă admit faptul că mi-au tot sărit în ochi mai multe materiale despre lansarea iPhone 8 și iPhone x, iar primul chiar a reușit să mă cucerească. Am mai avut eu perioade de timp în care smartphone-urile de la Apple mi-au făcut cu ochiul, însă nu știu cum de nu mi-am cumpărat niciodată unul. Cred că odată cu lansarea iPhone 8 lucrurile se vor schimba. În încercarea de a afla când apare iPhone 8, am văzut că la evoMAG este disponibil deja pentru precomandă. Dacă tot am experiențe plăcute cu gadget-urile de la ei, s-ar putea ca achiziția noului telefon să n-o fac din alt magazin, ci tot de la ei. Cam așa se întâmplă în majoritatea cazurilor în care știi să tratezi frumos clienții, lucru pe care nu-l pot spune despre multe alte magazine.

iPhone 8

Sincer, aștept cu nerăbdare să fac trecerea de la Android la iOS, știind deja de la prietenul meu că acest sistem de operare este mult mai stabil. Acesta este motivul principal pentru care vreau să trec la iPhone. Și de ce mă întind la un model care e lansat fix acum? Nu că m-ar da banii afară din casă, dar gândind pe termen lung un model nou va suporta timp îndelungat noile versiuni de iOS. E ca și cum aș avea în prezent un iPhone 4S și aș vrea să se miște bine cu iOS 11. În circumstanța aceasta se cade să investesc într-un model nou lansat, adică iPhone 8, pentru că voi putea să-l folosesc mai mult timp până să ajungă să se miște greu din cauza viitoarei incompatibilități dintre partea hardware și partea software.

În rest, la drept vorbind, nu sunt o pasionată de gadget-uri. Îmi doresc doar să mă pot folosi de tehnologie astfel încât să-mi ușurez viața, task-urile din timpul zilei. Și aici vine clasica întrebare a oamenilor cârcotași care nu știu să-și vadă de pătrățica lor: “Și nu te poți folosi de tehnologie dacă nu dai o mie de euro pe un telefon?“. Pe de o parte răspunsul drăguț ar fi că mă pot folosi de orice smartphone și că admit că prețul iPhone 8 este unul destul de piperat. Pe de altă parte nu e treaba nimănui ce fac cu banii pentru care muncesc. 🙂

3 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  25/09/2017

  Departe de mine gandul de a judeca pe cineva care munceste si vrea sa-si investeasca salariul sau salariile intr-un smartphone de genul lui iPhone8. Norocul meu ca pe mine nu ma atrag, ca as fi avut o problema cu finantele sigur. Stii ca suntem surori la telefoane nu? A5 e viata mea. Daca as castiga un iPhone sigur l-as patra, totusi 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   25/09/2017

   N-am stiut ca avem acelasi telefon 😀 . Si, desigur, nici pe mine nu m-ar deranja sa castig un iPhone, dar asta cu siguranta nu se va intampla :)).

 • Reply

  Stiri sportive

  27/09/2017

  E foarte scump pentru ce ofera. Deja a devenit doar o chestie de marketing si nu se mai pune pret pe calitatea produsului.

Leave a Reply