Adv. & Stuff

Inspector Gadget -> Marius Călugăru

By | 14.02.2017 | 2 Comments

Pe Marius Călugăru îl ştiu din online de câţiva ani. Drumurile ni s-au intersectat însă în momentul în care a organizat o campanie de promovare pentru un eveniment din Târgovişte, campanie în urma căreia m-am ales cu 6 bilete la un spectacol live dintr-un pub, dar şi câţiva bani pentru consumaţie. De atunci am continuat să mă implic în campaniile pe care firma lui de publicitate le desfăşoară, însă totodată să-i urmăresc şi evoluţia de pe blog şi de pe YouTube. Blogatu.ro este blogul lui, blog aflat în prezent pe poziţia 48 în topul ZeList. Practic, din peste 90.000 de bloguri şi site-uri româneşti, el se află în top 50. Eu sunt undeva pe poziţia 98. Nu foarte departe, criticând după numărul mare de bloggeri români, dar nici foarte aproape, judecât după cât de creu este să avansăm când deja ajungem la un număr din două cifre.

Marius Ovidiu, alias Blogatu, are o colaborare pe termen lung cu brand-ul Allview. Face o grămadă de review-uri la diferite produse ale acestui brand, de la smartphone-uri până la tablete, smartwatch-uri şi accesorii. Prin intermediul lui Marius am ajuns eu să fiu posesoarea unui Allview P6 Energy, smartphone de care sunt extrem de mulţumită chiar şi în prezent. Imaginează-ţi că mă ţine bateria 6 zile 😀 . Da, e smartphone! Are o baterie care face toţi banii, lucru pe care-l pot spune despre multe alte detalii ale acestui gadget.

x DSC_2958b

Blogatu, suplimentar faţă de blogul său, are şi site-ul TestArea.ro, dar şi un canal de YouTube aferent acestui site – https://www.youtube.com/channel/UCupg9fKHrvhg2SJtTJt4JZw. Aici postează o grămadă de review-uri la diferite produse de la diferite brand-uri. E chiar o zonă interesantă pentru pasionaţii de gadget-uri. Pune însă accentul pe produsele Allview, fiind o companie românească ce a reuşit să ajungă pe piaţa din foarte multe ţări. Din proprie experienţă spun că sunt mulţumită de smartphone-ul pe care-l am de la Allview şi chiar urmăresc cu interes episoadele despre gadget-uri de la acest brand pe care Marius le postează pe YouTube. Vă recomand canalul lui de YT pentru o doză bună de review-uri. Are atât episoade scurte, de câte 3 minute, cât şi episoade mai lungi, de aproximativ 9 minute. Poţi arunca un ochi acolo când eşti în pauza de ţigară sau când eşti în autobuz 😉 .

Las mai jos un episod TestArea unde poţi vedea calitatea materialelor pe care le realizează. Mi-ar plăcea să am şi eu grafică şi montaj la calitatea asta pentru vlog-urile mele. Însă mai am de muncă până ajung aici :D.

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  15/02/2017

  Sa-l lasam un moment pe Blogatu, ca eu deja mi-l imaginam intr-unul din episoadele animare cu inspector Gadgdet, si sa te felicit pentru super-locul pe care il ocupi in zelist. Nu stiam ca esti asa sus. Te invidiez putin, sa stii, dar foarte putin si la modul ca as vrea si eu acolo. Dar nu pot sa nu rescunosc ca muncesti mult si bine, deci e meritat :*

  • Reply

   Ioana Radu

   15/02/2017

   Multumesc mult, Cristina! ♥

Leave a Reply