Diverse

Invită-mă la un eveniment cu cabină foto!

By | 17.05.2017 | 2 Comments

Pe banii mei şi pe muzica ta, dar invită-mă la un eveniment cu cabină foto! Zău că, atunci când mi se pune pata pe câte ceva, e greu să-mi scoţi din minte o idee, o chestie la care râvnesc. Şi râvnesc de ceva vreme să merg la un event la care să fie şi photo booth. Poate o să organizez şi eu un astfel de eveniment cândva şi o să caut cea mai simandicoasă cabină foto Bucureşti, însă până atunci ştiu sigur că mai avem de mâncat, de băut şi de trăit. Aşa că lansez chestia asta, pe care o poţi lua şi ca pe o provocare, anume faptul că aştept cu mare drag să fiu invitată la un eveniment la care să fie o cabină foto. Că ai preferinţe şi vrei Zâmbete în Ramă ori o anumită firmă care se ocupă de segmentul acesta, photobooth pentru evenimente, sau că vrei tu să pregăteşti ceva mai „altfel”… nu-i bai, interesul meu pentru participare rămâne în picioare.

Invită-mă, chit că-i vorba de eveniment la care trebuie să las bani în plic, tu invită-mă! Vreau şi eu să fac cunoştinţă cu o cabină foto evenimente, dar nu s-a ivit ocazia până acum. Iar dacă astrele nu se aliniază în favoarea mea, fac eu un apel către o astfel de ocazie. So… whatcha say? I’m comin’ or not? Verifică aici ofertele pentru cabină foto nuntă, cabină foto botez sau orice alt eveniment pentru care vrei să închiriezi un astfel de serviciu. Eu zic că merită, chit că iei cel mai mic pachet. Mi se pare extrem de distractiv un astfel de detaliu, inclusiv în cazul evenimentelor mai pretenţioase.

De ce vreau să merg la un eveniment cu photo booth?

1. Coeficientul de „fun” e mai mare
Dacă iau ochelarii supradimensionaţi în vreme ce tu îţi pui o pălărie haioasă, ne uităm complice unul la celălalt şi suntem „surprinşi” pe cardul de memorie al aparatului, cu siguranţă în următoarea secundă am deja un nou om în viaţa mea alături de care să glumesc şi să mă simt bine. Până când drumurile ni se bifurcă, desigur :D. Dar cabina foto evenimente ne ajută, e acel lipici dintre oameni, indiferent de natura event-ului. Şi totul e atât de simplu! Just relax and have fun!

cabina foto Bucuresti

2. Amintiri îmi sunt zâmbetele
Se zice că în timp uităm ce au făcut oamenii şi ce au spus, dar nu uităm niciodată cum ne-am simţit alături de ei. Ei bine, dacă fac vreo 3 poze la cabina foto alături de câţiva oameni pe care îi ştiu doar de la party-ul respectiv, o să-mi amintesc mereu de ei într-o lumină extrem de pozitivă. O să-mi fie drag să-i salut oriunde drumurile ni se intersectează şi o să fie mereu un vibe aparte între noi. Acesta e spiritul cu care ar trebui să trecem prin viaţă. Good vibes only! 😉

Zambete in Rama - photobooth

3. E o investiţie în comunicare şi relaţii noi
Cabina foto face minuni în ceea ce priveşte comunicarea (de orice fel) şi noile relaţii. Poate că muzica o să-i ţină pe unii cu o sprânceană ridicată şi o să-i determine să spargă petrecerea mai devreme decât ai fi planificat. Dar dacă le oferi oamenilor şi alte modalităţi prin care să se simtă bine, ai o şansă în plus ca evenimentul să fie unul de succes. Nu toţi dansăm pe aceeaşi muzică. E perfect în regulă să căutăm soluţii care să-i ţină ocupaţi (& entertained) pe aceia dintre noi care suntem „diferiţi”. E perfect în regulă să cauţi o cabină foto de închiriat pentru evenimentul tău. Şi să mă inviţi şi pe mine. Perfect în regulă. 😀

photobooth Bucuresti

2 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  19/05/2017

  daca stiam ca esti asa dornica sa vii, te invitam la nunta varului meu ca el a avuta cabina foto. De-abia ca mai facea si el niste bani ca si asa i-au dat teapa niste invitati educati si prietenosi. Cat despre cabina, clar se lasa cu distractie mare evenimentul datorita ei. Sa vezi glume si chicoteli printre prieteni!

  • Reply

   Ioana Radu

   19/05/2017

   Stii acum, sa ma inviti data viitoare! 😀

Leave a Reply