Adv. & Stuff

iPhone 6 în România!

By | 01.10.2014 | 0 Comment

Ne batem mereu cu pumnii în piept că România nu ne merită. Suntem barosani, mari oameni de afaceri, copii răsfăţaţi sau doar hyper-pasionaţi de tehnologia de ultimă oră şi facem valuri de fiecare dată când se apropie lansarea unui gadget, mai ales când e vorba de Apple.

iphone_6V-aţi gândit vreodată şi cât de mult înseamnă pentru România faptul că suntem pe lista de livrare a acestor produse de ultimă generaţie? De exemplu iPhone 6 a ajuns deja la noi, prin intermediul celor de la QuickMobile. Nu ştiu cum reuşesc oamenii care lucrează acolo dar toate fiţele în materie de telefoane, tablete şi alte gadget-uri apar mai întâi la ei şi abia apoi la restul retailerilor din România.

Oricum ne-am gândi să punem “problema”, România iese în avantaj. Într-un top al utilizării tehnologiei, mai ales a celei de ultimă generaţie, cred că ţara noastră nu-i deloc codaşă. Acest fapt nu poate decât să ne bucure. Prin intermediul QuickMobile suntem prezenţi pe harta lansărilor mondiale atât în ceea ce priveşte produsele din cadrul companiei Apple cât şi a altor peste 150 de branduri consacrate.

Mai mult de atât, dacă iPhone 6 v-a făcut cu ochiul, vă zic din surse sigure că unul dintre voi poate câştiga un astfel de “social statement” – aşa cum îl numesc englezii. Ştiţi că nu sunt naivă şi nu plec urechea la tot ce aud. Pentru mai multe detalii despre concurs trebuie să intraţi pe blogul lui Cristian China Birta, cel care va fi cel mai iubit dintre pământeni de cel care va pune mâna pe iPhone 6 😉

Succes!

Leave a Reply