Adv. & Stuff

Îţi doreşti ca personalitatea să îţi fie completată de un smartphone? Telefoanele Vertu te vor cuceri printr-o experienţă de lux

By | 10.10.2015 | 2 Comments

vertu aser romania Îţi doreşti ca personalitatea să îţi fie completată de un smartphone? Telefoanele Vertu te vor cuceri printr-o experienţă de lux

Unul dintre cele mai nou lansate smartphone-uri de la Vertu, telefoanele Vertu Aster sunt incontestabil niste produse de telefonie mobila unice. Pentru cei care isi doresc mai mult decat un smartphone, cat, mai degraba, un accesoriu unic in lume, care sa le completeze personalitatea puternica, atunci cea mai inspirata alegere vor fi telefoanele Vertu. Combinand artizanatul manual, cu tehnologia de top a smartphone-urilor, acest gadget va cuceri si cele mai exigente cerinte printr-un design de o frumusete incontestabila, forme care vor atrage orice privire si care vor distinge telefonul Vertu Aster de toate produsele din aceeasi arie.

Vertu Aster – Un telefon puternic si la propriu, si la figurat

Fiindca Vertu a incercat mereu sa isi diferentieze produsele de toate celelalte din lume, prin telefonul Vertu Aster, acest lucru a devenit perfect plauzibil. Asa cum se si spune, acest model de telefon de la Vertu are o personalitate puternica, acest lucru fiind dovedit de:

 • Materialele de lux utilizate in crearea lui, precum puternicul titan, cel care va face telefonul comparabil cu un obiect anti-casant, dar si cristalul de safir, materialul folosit in cazul ecranului rezistent la uzura, vibratii, chiar si la socuri puternice.
 • Sunet mai clar, fara cusur sau vreo nota gresita, obtinut cu ajutorul Digital Plus, precum si prin difuzoarele dispuse lateral, pentru o dispersie a sunetului absolut perfecta.
 • Camera foto care realizeaza poze de inalta calitate, astfel incat sa putem compara telefonul Vertu Aster cu o camera foto profesionala.
 • Design unic, obtinut atat cu ajutorul materialelor folosite, cat mai ales a micilor detalii, sub forma unor pietre pretioase, ajustate de-a lungul marginilor.
 • Paleta de culori variata, pentru ca telefonul sa poata deveni, in acest mod, un accesoriu mobil atat pentru femei, cat si pentru barbatii puternici.

Personalizeaza-ti telefonul Vertu Aster cu monograma dorita

Precum bijuteriile, telefoanele Vertu Aster pot fi personalizate, pentru ca cei care se bucura de primirea lor in posesie sa isi poata pune amprenta asupra smartphone-ului folosit. O alta caracteristica ce il face sa devina unic in lume, telefonul Vertu poate fi gravat, fie cu monograma utilizatorului, fie cu un cuvant dorit, pentru ca telefoanele Vertu sa devina nu doar un simplu produs de telefonie mobila, ci un accesoriu de lux, avand amprenta personalitatii dumneavoastra.

Pe langa aspectul impecabil si designul fara cusur, telefonul Vertu Aster are in spate o tehnologie de ultima generatie, comparabila cu cea a unor smartphone-uri de top, mod de functionare care ii permite utilzatorului sa navigheze pe internet in timp real, sa isi instaleze aplicatii de ultima ora, sa faca poze calitative sau sa poarte discutii video cu parteneri de afaceri sau colegi de birou, chiar si de la mare distanta.

Toate aceste calitati, aduse la un loc, fac din telefonul Vertu Aster un accesoriu de lux, ideal pentru a completa personalitatea puternica si rafinata a celui care il foloseste. Bucurati-va de un astfel de accesoriu, acum, prin Vertu Romania.

2 Comments

 • Reply

  Marius

  10/10/2015

  Am mai auzit de telefoanele vertu si cica sunt chiar bune, durabile.

  • Reply

   Ioana Radu

   11/10/2015

   Si au si un aspect interesant.

Leave a Reply