Adv. & Stuff

Iubesc animalele de companie

By | 05.02.2016 | 2 Comments

Animalele de companie fac parte din viaţa noastră, fie că vrem sau nu. Da, e valabilă şi a doua afirmaţie, căci sunt persoane care locuiesc la comun şi care au animăluţe, în ciuda faptului că nu toată lumea este de acord. Am trecut printr-o situaţie similară când locuiam cu chirie şi am avut un căţeluş. Hrana o luam de aici: http://www.petdirect.ro/caini/hrana-uscata-caini, la fel şi multe alte chestii necesare creşterii sănătoase a patrupedului. Ideea este că, în prezent, sunt în stare să-mi caut colegi sau colege de apartament exact în funcţie de criteriul acesta. Un fel de “caut colegă de apartament care să aibă pisică”. Îmi plac şi hamsterii şi peştii în culori exotice, dar aş prefera o colegă cu pisică 😀

Da, este un aspect după care mă orientez. Pentru că îmi doresc din nou să am un animăluţ, dar nu-mi permit (din cauza lipsei de stabilitate) să îmi iau eu (personal). Aşa că prefer un animal de companie care să vină la pachet cu stăpân(ă). Nu e nimic ieşit din comun, ba cred că-i chiar preferabil. Astfel, dacă sunt nevoită să plec din ţară, nu trebuie să mă impacientez că nu are cine să adopte pisica mea. Pentru că ea, practic, rămâne cu stăpânul de drept, cel iniţial, persoana cu care împart chiria. Situaţia e chiar simplă.

Şi sunt o stăpână foarte darnică, îmi place să cotrobăi prin petshop-uri şi să cumpăr tot felul de delicii şi accesorii pentru animalele de companie. Fie că e vorba de hrană uscată pentru câini sau pisici, fie că e vorba de conserve sau chestii de ronţăit, benefice pentru dantură, pe toate le pot lua de pe internet. Mi-e mai simplu aşa, căci vine curierul direct la scara blocului. Nu sunt comodă, dar n-am maşină cu care să le car… aşa că banii de taxi pe care i-aş da de la un magazin local (cu hrană şi accesorii pentru animale) până acasă ar fi cam aceiaşi bani pe care îi plătesc la transport pentru colet (atunci când comand de pe net).

De la petshop-ul PetDirect cred că am cumpărat cel mai des şi îmi place că au pe site inclusiv blog cu sfaturi legate de îngrijire, nutriţie şi sănătate. Deocamdată eu hrănesc cei trei pisoi din spatele blocului. Am grijă să-i răsfăţ iar ei mă lasă să-i mângâi şi torc de fiecare dată. Sunt doi pisoi şi o pisică. Fetiţa e chiar răsfăţata absolută. Vine mai întâi să o mângâi şi abia apoi se duce să mănânce :)). Yup, I’m a crazy cat lady :D.

Old Style Balinese Cat

2 Comments

 • Reply

  Nicu

  05/02/2016

  Şi eu am 2 căţeluşi…..foarte jucăuşi. Le cumpăr tot de pe net hrană şi jucării, situaţia nu îmi permite să merg către un shop offline.

  • Reply

   Ioana Radu

   06/02/2016

   Are si internetul partile lui bune 😀

Leave a Reply