Job (şi un semn mare al întrebării)

             Azi am fost la interviu. Şi da şi nu. Povestea e următoarea…
             Am sunat o prietenă pentru a-i transmite ceva şi 15 minute mai târziu mă întâlneam deja cu ea pentru a o însoţi la un interviu. Ajunse fiind acolo, neavând ce face în timp ce-mi aşteptam prietena, mi-am trecut ochii peste cerinţe şi m-am simţit aptă pentru ele. Am cerut un CV de la recepţie, l-am completat şi l-am oferit uneia dintre persoanele responsabile cu angajările. Mi-au cerut să aştept. Am aşteptat. Am aşteptat…
             Era o grămadă de lume. Prietena mea terminase de mult, ea având CV-ul dinainte.
             După 3 ore a urmat pauza de masă a persoanelor ce se ocupau de interviuri. N-am mai aşteptat. Poate mă duc mâine după cursuri. Sau poate nu. Poate nu-mi doresc suficient de mult acest job. Admit că nu traversez cea mai plăcută perioadă din ultima vreme, fiind foarte indecisă, iritată şi sarcastică. Mai ironică decât de obicei.

             Partea bună a zilei (pentru că, ei bine, există şi o parte bună) este că am pus ochii pe lalele. Îmi bătea vântul prin buzunare :)
             Partea bună, pentru că despre ea era vorba, este că prietena mea s-a oferit să-mi cumpere. A fost un gest care m-a entuziasmat şi pe care îl voi ţine minte. Nu sunt la prima întâmplare de acest gen. În primăvară am primit lalele de la o altă prietenă. Situaţia era cam la fel… eram în trecere pe lângă o florărie (n-aveam niciun ban) şi am rămnit la lalele. Sunt gesturi care, făcute la timpul potrivit, valorează enorm.

UPDATE
M-au sunat de la firmă pentru a-mi programa un interviu mâine. Mă întreb oare ce anume le-a plăcut din CV… Oricum, sper să iasă bine :)

9 comments on “Job (şi un semn mare al întrebării)”

 1. Darias says:

  Acum intrebarea mea fireasca , vazand ce inseamna o prietena ce se cunoaste la nevoie , este , vrei sa fi prietena mea, ca si mie mi plac lalelele, lalele, lalele , alelele:)), daca vrei , nu trebuie neaparat , dar poti sa mi aduci si mie niste lalele, hahahaha, frumos , frumos ,ce post ai gasit tu pe criza asta?

 2. Terra says:

  @Darias
  Am sa tin minte ca suntem colege nu doar de blogosfera ci si de preferinte in materie de flori ;;)
  Cat despre post… e vorba de operator vanzari si receptioner. Am aplicat pentru amandoua in cadrul aceleiasi firme.

 3. Mutullica says:

  good luck!

 4. Terra says:

  @Mutullica
  Sa fie! Multumesc!

 5. adizzy says:

  bafta maine si sa fie ceea ce cauti :)

 6. Terra says:

  @Adizzy
  Multumesc mult! :*

 7. Mariana says:

  Terra,ce faci?
  Sa fie asa cum vrei tu!
  Si eu cu lalelele si cu fondul exterios,arata toate tare bine!Si tu pentru mine la fel!Paaa;

 8. Anonymous says:

  Bafta la interviu. Sa ne tii la curent… :)
  Afro

 9. Monica says:

  succes mult:)
  cum suna:))) niciodata nu am urat asa ceva , dar SUCCES MULT:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>