Adv. & Stuff

Jocuri online distractive pentru mine și copiii de 10 ani :D

By | 21.12.2018 | 2 Comments

Atunci când avem o grămadă de treabă de făcut, când nu ne mai vedem capul de câte chestii sunt de rezolvat într-o zi sau într-o anumită perioadă de timp… iar noi alegem să facem orice altceva, să nu fim deloc productivi și să pierdem practic timpul… asta se numește procrastinare. Ei bine, azi am procrastinat. Chiar dacă m-am trezit în creierii dimineții cu gânduri mari, să îndeplinesc toate task-urile stabilite pentru azi și poate și câteva chestii pe care le aveam mâine de făcut la muncă, ei bine mi s-a dus tot elanul după o anumită oră și am început să caut jocuri friv și jocuri online distractive, din alea pentru copii, ceva ușor, să nu cumva să îmi bat prea tare capul cu instrucțiunile.

Cred că unii dintre voi ați văzut la mine pe instastory un video cu un joc cu mașinuțe și v-ați întrebat ce s-o fi întâmplat cu mine. N-am pățit nimic, sunt bine, doar am ales să las tot ce aveam de făcut și să mă joc. Race Runer e un joculeț pe care îl aveam pe calculator, pe primul meu calculator pe care mi l-a cumpărat mama. Mă jucam în fiecare zi, deși mare inginerie nu era la el, doar să mișc din săgeți o mașinuță, ocolind alte mașini din trafic și mărind sau micșorând viteza, în funcție de cum puteam să mă încadrez. Pe instastory m-am bușit serios de o altă mașină. Să nu credeți că n-am văzut-o, dar am zis să nu fac materialul prea lung și să vedeți ce fain se aude bușitura :)). Din fericire acest comportament îl am doar când e vorba de jocuri online distractive, nu și în viața reală.

jocuri online

În viața reală, sincer, conduc ca o băbuță, deci vă doresc să nu vă nimeriți la drum lung în spatele meu, că eu respect toate limitele de viteză, inclusiv alea care spun că în primul an de șofat conducătorul auto are limitele mai mici cu 20 km/h pe orice categorie de drum din afara localităților. Nu cred că regula asta era în trecut în legislație, că mulți șoferi care au permisul de mult timp par să nu știe de ea, deci bănuiesc că e o chestie introdusă de curând ca să nu mai conducă începătorii ca zmeii și să se reducă numărul accidentelor rutiere produse din vina lor.

Ce altceva m-am mai jucat în afară de Road Racer? Am mai jucat Gear Madness, tot cu mașini, dar nu mă leagă amintiri de el așa că nu mi s-a părut la fel de interesant. Și am mai testat și câteva jocuri de fete, cu Elsa și cu Barbie (eu fac totuși parte din generația cu Barbie 😀 ). Am ars ceva timp astfel, cu jocuri friv și jocuri online distractive. Toate sunt gratuite, pe unele dintre ele știindu-le de la nepoatele mele ^_^. Singura chestie e că apare o reclamă la începutul fiecărui joc, dar trece repede, nu-i bai. Important e că sunt jocuri gratuite, că nu necesită investiții sau serial numbers.

Și, ahem, desigur că tot nu m-am întors la ce aveam de făcut, că mi s-a părut mie că ar fi interesant să scriu pe blog despre cum procrastinez eu înainte de sărbători. Între noi fie vorba, de Crăciun o să lucrez, deci azi n-a fost chiar ultima zi de muncă pentru mine, mai am câteva până mă relaxez și eu alături de cei dragi.

Vă doresc sărbători fericite, în cazul în care nu mai apuc să scriu nimic zilele astea. Mai bag un Road Racer și mă-ntorc și eu la ale mele.

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  22/12/2018

  hai ca am dat in mintea copiilor la ora asta! Cand am auzit de jocuri pentru copii, nu puteam sa nu intru. Si am gasit un puzzle cu Masha si Katana Fruits (ma jucam d-asta ore intregi acum vreo 20 de ani) si deja stau de vreo 20 de minute pe site-ul asta, in loc sa pun mana sa scriu ca maine e zi de facut cozonaci si nu am timp. Te simti vinovata? Sa vii sa ma ajuti la cozonaci. La framantat, nu la mancat!

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2018

   Nu ma pricep la framantat. M-am scos cu asta, nu? :))

Leave a Reply