Adv. & Stuff

Jocurile pentru copii și adulți de la Titia te ajută să redescoperi copilăria alături de cei mici

By | 30.03.2021 | 2 Comments

Jocuri

Titia.ro este mai mult decât un simplu producător de jocuri pentru copii, pentru că Titia creează și livrează distracție și voie bună chiar aici, în România. Poți redescoperi și tu bucuriile copilăriei alături de cei mici, cu jocurile de altădată: Șeptică, Macao și Tabinet. Iar dacă vrei să încerci și altceva, producătorul de jocuri pentru copii și adulți îți pune la dispoziție o serie de jocuri noi, așa cum este jocul care explică ce și cum este timpul, pe înțelesul copiilor: Calendarul altfel.

În plus, îi poti ajuta pe cei mici să înțeleagă ce este răspunderea civică cu ajutorul jocului Lumea Justiției, dar și să afle cât de frumoasă este țara noastră, cu jocul Construiește România. Pentru înțelegerea emoțiilor și din drag de lectură, Titia a recreat Flori, fete și băieți, iar pentru a ne reaminti cine suntem și de unde venim, a inventat Zestrea.

Jocuri cu suflet românesc

Jocurile pentru copii și adulți de la Titia au suflet românesc, ele fiind imaginate, desenate și create special pentru copii români, de către români cu copii. Dacă Zestrea este un joc care te trimite în vremurile de altădată și te ajută să înțelegi dragostea pentru pământ, Flori, fete și băieți te ajută să te împrietenești cu personaje din basmele și legendele noastre, dar și cu autori cunoscuți, precum Mihai Eminescu. Jocurile pentru copii și adulți de la Titia sunt ideale dacă vrei să redescoperi bucuriile copilăriei, dar și dacă vrei să-i ajuți pe cei mici să descopere altfel tot ce e bun și frumos în țara noastră.

Jocuri clasice, jocuri noi

Îți mai aduci aminte de bucuria resimțită în copilărie, ori de câte ori jucai cărți alături de prietenii tăi? Titia a luat toate aceste amintiri frumoase și le-a împachetat într-un ambalaj nou. Astfel au luat naștere Super Șeptică, Super Macao și Super Tabinet. Primul are și zâmbete și șeptari, cel de-al doilea are ilustrații cu mai multe culori decât papagalul stacojiu, iar Super Tabinet combină regulile jocului clasic de Tabinet cu dragostea pentru basme. Toate jocurile pentru copii și adulți care vor să evadeze în lumea copilăriei sunt ilustrate superb de artiști din România și toate garantează distracție și voie bună.

Jocurile pentru copii și adulți de la Titia te ajută să redescoperi bucuriile copilăriei alături de cei mici, dar și să transmiți mai departe un pic de suflet românesc.

2 Comments

 • Reply

  Dana

  02/04/2021

  Excelenta recomandare, big like 😀

 • Reply

  Oana

  12/04/2021

  Dragute jocuri, multumesc pentru link 😉

Leave a Reply