Women's World

Kit de călătorie pentru toate acele momente în care vrem să evadăm

By | 24.07.2019 | 6 Comments

Primele călătorii pe cont propriu sunt întotdeauna cu mult mai multe bagaje decât avem nevoie. Un troler care abia se închide, plin cu haine dintre care nu vom apuca să purtăm decât o parte și cu produse care ocupă mult spațiu – și, din neatenție sau ghinion, ale căror ambalaje se vor deteriora. Apoi, în viața călătorului vine o perioadă de tranziție, o perioadă în care își calculează foarte bine bagajul. Vacanță de 4 zile? Asta înseamnă 2 perechi de pantaloni și 5 tricouri (câte unul pentru fiecare zi + unul de rezervă). Tot 5 la număr vor fi și numărul perechilor de lenjerie intimă și șosete. La capitolul îngrijire, bagajul de călătorie trebuie să conțină periuță & pastă de dinți, șampon și gel de duș. Plus un produs cu SPF (protecție solară), dacă e vorba de o vacanță în sezonul cald. În cazul fetelor mai adăugăm și un portfard mic/mediu, cu cremă de față și niște produse de machiaj.

Pentru că în privința produselor de îngrijire lucrurile sunt un pic mai complicate atunci când vorbim de bagajul de călătorie, ceea ce înseamnă că nu vrem să luăm cu noi tuburi voluminoase de produse sau efectiv nu vrem să luăm cu noi peste mări și țări ceva ce s-ar putea sparge (recipientul din sticlă cu cremă de față), cei de la Notino au alcătuit un kit de călătorie. L-am primit și eu de curând și m-am bucurat să văd cât de puțin spațiu îmi vor ocupa în bagaj produsele de acum înainte, ori de câte ori plănuiesc să evadez de aici, fie că asta înseamnă să plec într-o vacanță exotică sau într-o aventură cu cortul undeva pe plaiuri mioritice.

Kit de călătorie Notino:

• travel set format din 5 recipiente mici pentru produse (mărime permisă și în cabina avionului);
• sticluță reîncărcabilă cu atomizor pentru parfum (variantă travel, de 5ml);
• șervețele demachiante Saffee;
• mască pentru zona ochilor Korika SciBeauty.

kit de călătorie

1. Travel set format din 5 recipiente mici pentru produse
Acest set este format din 3 flacoane goale cu capacitate de 50ml și 2 cupe goale de 20ml. Dimensiunile respectă teoretic&practic restricțiile impuse de companiile aeriene, astfel că le putem lua cu noi chiar și atunci când călătorim cu avionul și avem doar bagaj de mână. În cele 5 recipiente în format de călătorie putem pune gel de duș, șampon, cremă de față, cremă de corp și încă ceva de care credem că avem nevoie (poate apă micelară ori gel de curățare a tenului). Toate flacoanele sunt refolosibile, astfel că le putem lua cu noi în toate călătoriile, fie ele cu avionul sau road trips cu mașina personală.

Acest travel set format din 5 recipiente (ce vin într-un portfard transparent cu fermoar) e disponibil pe site-ul Notino.ro în două variante: alb și coral. Este practic culoarea capacelor recipientelor, pentru că tuburile sunt trasparente în ambele cazuri.

travel kit recipiente standard avion

2. Sticluță reîncărcabilă cu atomizor pentru parfum
Aveam deja o astfel de sticluță, iar cea din fotografiile de acum este a doua. Sunt super practice aceste recipiente, atât în cazul călătoriilor cât și în viața de zi cu zi. Eu țin mereu în geantă o astfel de sticluță reîncărcabilă de parfum, pentru că e mică și rezistentă, adică ocupă foarte puțin spațiu în geantă și nu există riscul să se spargă. Are capacitate 5ml și o încarc cu orice parfum vreau din cele pe care le am. Pentru a face asta îndepărtez pulverizatorul unui parfum și pun în locul lui sticluța reîncărcabilă (în picioare, pentru că ea are în partea de jos o zonă specială de reîncărcare). După ce am poziționat bine sticluța reîncărcabilă, o apăs pe parfum și se încarcă la fiecare apăsare cu cantitatea de pulverizare. Cred că apăs pe ea de vreo 50 de ori până se încarcă. Apoi pun micul recipient în geantă, iar parfumului îi pun la loc pulverizatorul și îl pun la locul lui în sertarul unde le țin pe toate. Asta e tot. Simplu și practic ♥.

O astfel de sticluță reîncărcabilă pentru parfum este din sticlă la interior și din aluminiu la exterior. Are însă un oval îngust neacoperit de aluminiu, pentru ca noi să putem vedea cât parfum avem în ea. Există mai multe variante de culoare pentru o astfel de sticluță, precum negru, argintiu și roz metalizat. Puteți vedea aici și prețul unui astfel de produs, alături de alte informații.

3. Șervețele demachiante Saffee
Să fim sincere, cine se cară cu demachiant în călătorii? Cel mult luăm la noi doar într-un recipient mic, travel size, precum cele din kit-ul de la punctul unu. Însă de regulă în călătorii sunt mult mai ok șervețelele demachiante. Cele de la Saffee sunt ambalate separat, astfel că indiferent de condițiile de cazare (hotel sau camping) ori de stilul organizării bagajului (OCD sau haos 😀 ), aceste șervețele demachiante vor fi mereu pregătite să își facă datoria corespunzător și să ne curețe bine tenul de machiaj. Personal am și alte produse de la Saffee, dar poate voi scrie despre ele într-un articol separat.

4. Mască pentru zona ochilor Korika SciBeauty
Se anunță o călătorie cu nopți nedormite? Precum un festival internațional de muzică? Sau o călătorie într-un oraș mare de care sperați să vă bucurați din plin? De exemplu o săptămână la New York, unde nu ajungeți prea des pentru că biletele de avion până acolo și cazarea sunt mai scumpe decât în cazul unor călătorii prin Europa, astfel că vă veți plimba pe acolo de dimineața până târziu… Însă puținele ore de somn n-ați vrea să vă rămână amintire în pozele de vacanță sub forma unor cearcăne, astfel că o mască pentru zona ochilor, precum cea de la Korika SciBeauty, compusă din două semilune ce se aplică pe cearcăne, se dovedește a fi ideală. Și e mică & practică, numai bună de strecurat în bagajul de călătorie. Ideală chiar și pentru călătoriile în interes de serviciu, când vă doriți să arătați impecabil pentru că într-o oarecare măsură reprezentați firma.

Acum ne mai trebuie doar biletul de avion sau plinul la mașină… & we are good to go!

6 Comments

 • Reply

  Camelia

  24/07/2019

  KIT-ul pus la dispozitie de NOTINO este ideal. In plus il dau cadou… hihi. Mie mi-au confiscat multe produse in aeroporturi, cand am vazut kit-ul am spus ca e musai sa il am.

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana MARIA

  24/07/2019

  Foarte utile aceste seturi pentru călătorii!

 • Reply

  Cristina Dragomir

  24/07/2019

  pentru un fan apa micelara Saffee, vestea ca au aparut si servetele demachiante de la acest brand este una foarte buna, Cu siguranta as apela la ele pentru vacanta, De ce sa car dupa mine apa micelara si dischete, daca se poate mai simplu si mai igienic?

  • Reply

   Ioana Radu

   20/08/2019

   Chiar la tine ma gandesc de fiecare data cand vad produse Saffee, pentru ca stiu ca iti place acest brand. 😀

 • Reply

  Valeria Chertes

  24/07/2019

  Super kit.

 • Reply

  unblogcolorat

  25/07/2019

  Uf, ce util mi-ar fi fost!!! am plecat cu geamantanul de produse full size, dar cand ma intorc sper sa mai prin oferta.

Leave a Reply