Women's World

Kit-ul Pink Touch e al meu! :D

By | 23.03.2018 | 7 Comments

Vă amintiți de kit-ul pentru manichiură despre care am scris zilele trecute? E vorba de kit-ul Pink Touch , cel care a fost lansat în cadrul campaniei cu același nume, o inițiativă a Fundației Renașterea, cu sprijinul Melkior Professional România.

Well… now I have one! Sunt foarte bucuroasă pentru faptul că sunt posesoarea acestui kit și scriu încă o dată despre el pentru că vreau să vă arăt exact ce am avut în colet, dar și să vă reamintesc de importanța palpării sânilor pentru depistarea din timp a eventualelor probleme.

Kit-ul Pink Touch pentru manichiură costă 30 de lei și conține 2 oje (roz deschis și roz închis), un lac de unghii 2în1 (base & top coat), o folie cu stickere pentru unghii și un manual cu instrucțiuni de palpare a sânilor.

kit-ul Pink Touch de la Melkior foto1

kit-ul Pink Touch de la Melkior foto2

kit-ul Pink Touch de la Melkior foto3

kit-ul Pink Touch de la Melkior foto4

Fie că ne colorăm unghiile în simpatica nuanță de roz deschis, fie că alegem nuanța mai îndrăzneață de roz bon-bon, ideea este să nu uităm ca la final să lipim stickere pe 3 unghii de la fiecare mână. E vorba de unghiile de la degetul arătător, degetul mijlociu și degetul inelar. De ce? Pentru că aceste 3 degete ne ajută să palpăm sânii pentru depistarea eventualelor probleme.

manichiura-pink-touch-melkior (3)

Medicina a avansat suficient încât persoanele care află din timp de existanța cancerului la sân au mai multe șanse de a învinge această boală grea. De aceea este foarte important să ne palpăm sânii cu regularitate și, aproximativ o dată pe an, să facem o mamografie, o ecografie mamară și un consult senologic (adică un examen al sânilor efectuat de un doctor).

Mie campania aceasta, Pink Touch, mi-a atras atenția suficient de mult încât să decid să-mi fac o programare pentru verificarea sânilor. Sper totodată să nu uit să fac acest pas anual, dar și să-mi fac un obicei din a-mi palpa singură sânii lunar, la 10 zile după terminarea menstruației și ținând cont de informațiile din micul manual de instrucțiuni de palpare a sânilor pe care l-am găsit în cutia de la kit-ul Pink Touch.

Îmi place acest kit pentru manichiură din mai multe motive:
– ojele sunt în format mini (4,5ml fiecare)
– abțibildurile sunt simpatice
– prețul kit-ului Pink Touch e chiar ok (30 de lei)
– ideea e chiar foarte bună, aceea de a ne aminti constant că trebuie să ne verificăm sânii pentru depistarea precoce a eventualelor modificări sau noduli.

Nu știu dacă reușesc azi să-mi fac manichiura, timpul liber fiind destul de limitat, dar weekend-ul bate la ușă, drept pentru care sigur îmi voi colora unghiile cu oja roz în zilele ce urmează ^_^.

Kit-ul Pink Touch se găsește în toate magazinele Melkior din țară (vezi aici lista completă a locațiilor), dar și pe site-ul brand-ului – Melkior.ro

kit-ul Pink Touch de la Melkior foto5

7 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  23/03/2018

  Eu ma palpez destul de des, dar la control ginecologic nu am mi fost de ceva vreme si trebuie sa ma duc. Ma sperie foarte tare tot ce se intampla in jur. Cancerul nu tine cont de varsta, de nimic. Si, cand loveste, e greu sa mai scapi de el. Din pacate, la noi e greu cu analizele pentru ca multe nu se deconteaza, dar trebuie facute…

  • Reply

   Ioana Radu

   31/03/2018

   Da, daca ar fi mai ieftine sau daca s-ar deconta… as face eu mult mai multe analize. Dar, in situatia de fata, fac din cand in cand doar cateva dintre ele.

 • Reply

  Miss I.

  26/03/2018

  Chiar aseară îmi făceam unghiile cu o ojă de la ei care e pe terminate și mă gândeam să trec azi să-mi refac stocul. Cred că-mi iau și eu kitul ăsta. Mi se pare că orice mișcare, cât de mică, poate să ne aducă mai în față în lupta cu cancerul.

  Pe mine mă doare fizic faptul că atât de multe femei din țara asta mor de cancer de col uterin, care se poate preveni sau trata dacă mergi regulat la ginecolog. Sper din suflet ca toate campaniile astea să schimbe câte ceva. Chiar dacă e o doar o picătură într-un ocean, contează și aia.

  • Reply

   Ioana Radu

   26/03/2018

   Ai mare dreptate. Uite, eu până acum n-am fost la niciun control mamar (control, ecografie sau mamografie). N-am dat așa de mare importanță acestui lucru, deși admit că tresăream ori de câte ori auzeam de cancer la sân. Azi, însă, când am mers la clinică pentru o programare, m-am interesat și de prețurile pentru aceste 3 verificări ce se fac la sâni. În curând îmi voi face programare și sper să continui să fac aceste verificări anual, fiind pentru binele meu.

   • Reply

    Miss I.

    27/03/2018

    Da, recunosc că nici eu n-am fost până acum la un astfel de control, însă am de gând să o fac cât mai curând și am să le încurajez și pe celelalte femei din viața mea să o facă. E super important.
    Gata, mi-am luat kitul aseară, abia aștept să-mi refac unghiile în weekend 😀

    • Reply

     Ioana Radu

     31/03/2018

     Suntem pe drumul cel bun amândouă 😀 . Și cu intervențiile privind dantura, dar și cu cele legate de sănătatea sânilor. Cheers to us!

 • Reply

  Bratu Gabriela

  03/04/2018

  si eu am primit kit-ul si chiar m-a facut sa ma gandesc serios la boala asta necrutatoare. azi imi fac si eu manichiura! am zis!

Leave a Reply