Women's World

La ceasuri se termină orice of existențial

By | 22.11.2020 | 0 Comment

Nu-mi pasă de cutare și cutare chestie. Nu mă agit pentru multe lucruri și sunt mai degrabă genul care nu dorește să primească daruri. Pentru că am strictul necesar și pentru că sunt împotriva ideii de a umple casa cu tot felul de chestii. Până la ceasuri. La ceasuri se termină orice teorie de-a mea, orice of existențial, orice chibzuință. Ceasurile pe care le am valorează cumulat mai mult decât mașina, iar problema e că n-am deloc o problemă cu asta.

Sunt oameni și oameni. Iar prioritățile sunt diferite pentru fiecare dintre noi, cu atât mai mult în materie de mofturi. Moș Crăciun știe deja ce-mi doresc anul acesta și e vorba de un ceas de la un brand elvețian care nu are ca principal obiect de activitate realizarea de ceasuri 💎. Cercetez din când în când modele diferite de ceasuri de mână, fie că îmi apar în reclame în mail sau pe rețelele de socializare (și mă targetează extrem de bine!), fie că intru pe Elefant să-mi cumpăr niște cărți și-mi aduc aminte să mă mai uit și ce bijuterii și ceasuri mai au.

Things being said… să vă arăt câteva dintre modelele pe care le-am văzut de curând la Elefant și care mi se par frumoase și ușor de purtat la ținute de zi cu zi.

ceasuri finute de dama

La mine predomină dintotdeauna ceasurile metalice, preferabil într-o singură culoare și fără contrast mare. Usually prefer Fossil, Orient, Citizen și Tissot. Însă mi se par elegante și modelele de mai sus, chiar dacă nu sunt toate de la aceste brand-uri. Setul Pierre Cardin pare chiar ideal de pus sub brad. Sau de oferit cadou cu orice altă ocazie. Cuiva care poartă ceasuri, desigur, nu irosim un astfel de cadou pe cineva care l-ar părăsi pe undeva prin casă și nu l-ar purta niciodată. Am militat întotdeauna pentru oferirea corectă de cadouri, în acord cu ce îi place persoanei ce urmează a fi cadorisită. Separat de varianta la set există și ceasuri Pierre Cardin ce pot fi cumpărate individual, pentru persoanele care nu obișnuiesc să poarte alte bijuterii de exemplu.

Dincolo de modelele elegante de mai sus, am găsit și două modele iubibile (from my point of view) din categoria de stil mai masculin. Un Casio rezistent la șocuri și un Tommy model complex, precum cele de bărbați, dar cu strasuri 💎. Singura mea problemă este că am încheietura mâinii foarte subțire, iar ceasurile acestea sunt un pic prea mari (pentru mine). Dar poate sunt printre voi norocoase care pot purta ceasuri cu cadran de 38-40mm.

ceasuri de dama metalice

Cheers! Pentru cadouri inspirate sub brad! Măcar sfârșitul de an să fie unul bun, pentru că 2020 ne-a cam dat peste cap cu tot felul de schimbări pe care nu le-am anticipat.

Leave a Reply