Women's World

La mulți ani, Bioderma Sensibio H2O!

By | 09.05.2020 | 1 Comment

De curând s-au împlinit 25 de ani de când a apărut prima apă micelară, Sensibio H2O, produs apărut datorită laboratoarelor Bioderma din Franța.

Bioderma, așa cum multă lume știe deja, este un brand care realizează produse dermatocosmetice, produse care sunt recomandate chiar de medicii dermatologi pentru tratarea și/sau prevenirea diferitelor probleme ale pielii. O parte dintre produsele acestui brand sunt chiar dedicate îngrijirii pielii sensibile a copiilor, astfel că mulți părinți știu de Bioderma tocmai prin prisma celor mici și a faptului că produsele special concepute pentru pielea delicată sunt eficiente.

Bioderma realizează totodată și produse pentru îngrijirea pielii adulților, iar în cadrul acestei îngrijiri se numără și produsele pentru demachiere. Sensibio H2O, prima apă micelară, este unul dintre cele mai îndrăgite produse pentru curățarea tenului la nivel mondial. Asta se datorează faptului că apa micelară Bioderma Sensibio H2O este concepută pentru ten sensibil și curăță eficient și delicat tenul, fie de machiaj (în cazul persoanelor care se machiază), fie de diferite impurități (praf, poluare ș.a.m.d.).

Bioderma Sensibio H2O apă micelară

Pentru a marca cei 25 de ani de existență, apa micelară Bioderma Sensibio H2O a apărut în varianta de 500ml cu 3 etichete diferite (ediție limitată/aniversară). Pe toate cele 3 modele de etichete este scris mesajul “Your skin deserves respect”, tocmai pentru că brand-ul își dorește să crească gradul de awareness în ceea ce privește respectul și grija față de piele.

Mesajul campaniei aniversare este și el unul puternic și sensibil deopotrivă. Și cred că cel mai bine este să-l notez mai jos, pentru că o reformulare a lui ar fi de prisos.

Pentru femeile sensibile și puternice în același timp. Indiferent de vârstă, origine și credință, oricare ar fi trecutul lor. Pentru toate femeile care fac alegeri personale, profesionale sau intime care le determină cursul vieții, indiferent dacă sunt contestate sau susținute de cei din jur.

Oricare ar fi aceste alegeri, ele exprimă libertatea de a decide ce viață vrei să trăiești. Și înseamnă, în primul rând, alegerea de a te simți bine în pielea ta.

Sensibio H2O este prima apă micelară, preferata consumatorilor din toată lumea și un produs emblematic Bioderma. Dar mai mult decât atât este despre femei puternice, DESPRE NOI. Despre asumare, despre alegeri fericite, controversate, susținute sau nu, care ne-au adus astăzi aici. Oricare a fost drumul tău și orice alegeri vei face în viitor, TU meriți RESPECT!

Sensibio H2O implineste 25 de ani

ingrijirea tenului cu Bioderma Sensibio H2O - #SensibioH2O #RespectMyChoices #YourSkinDeservesRespect

Sunt super fericită că fac parte din această campanie Bioderma, că am fost selectată să dau mai departe mesajul lor și mi-au trimis și o apă micelară în ambalajul aniversar. Campania în sine reprezintă mai mult decât aniversarea a 25 de ani de când există apa micelară Sensibio H2O. Este, cred eu, o campanie care susține încrederea de sine, o campanie care le îndeamnă pe femei să meargă mai departe și să muncească pentru visurile lor chiar și atunci când nu există nimeni care să le susțină. O campanie despre curaj, asumare, hotărâre și grijă față de sine. 🌸💙

Cred că… Avem nevoie de mai multe astfel de brand-uri, care să fie alături de noi cu gânduri sincere și încurajatoare.

Felicitări, Bioderma! 🌸

Mulțumesc, Bioderma! 💙

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    09/05/2020

    La multi ani Bioderma

Leave a Reply