Filme & Seriale

Last Resort (serial)

By | 03.04.2016 | 5 Comments

Last Resort este un serial care mi-ar fi plăcut să aibă cel puţin 10 sezoane. Mie mi-a fost recomandat de Hapi. Ceea ce urmează să vă spun despre el sunt chestii care se găsesc în primul episod, deci povestea pilot. Aşadar nu aveţi de ce să vă faceţi griji, nu e spoiler alert, vă spun doar ideea de la care s-a pornit.

Last Resort este un serial despre o echipă de soldaţi de pe un submarin american. Ei primesc ordin, de la o bază secundară, să trimită rachete nucleare şi să distrugă complet statul Pakistan. Însă atât şefului de submarin, cât şi adjunctului, li se pare suspect că ordinul nu vine de la baza din Washington, motiv pentru care decid să amâne ordinul şi să ia legătura cu oamenii din Washington pentru a li se confirma dacă ordinul este corect. Asta pentru că nu-şi doreau, în calitate de soldaţi, să distrugă un stat întreg, să omoare milioane de oameni dintr-o greşeală.

„Buba” este că cei de pe submarin întâlnesc pe mare o echipă Navi SEALs, care sunt de fapt tot soldaţi americani, deci fraţi de-ai lor, dar cei mai buni dintre cei mai buni. Un fel de trupe speciale.

Deoarece căpitanul submarinului a refuzat să atace Pakistanul cu rachete nucleare, din motive lesne de înţeles, dorind să primească o confirmare a ordinului, submarinul în sine devine ţinta unor atacuri. Întreg echipajul este considerat a fi nesupus statului de care aparţine, adică S.U.A. Ce se întâmplă cu ei şi cum fac faţă provocărilor, veţi descoperi doar dacă vreţi să vedeţi serialul.

Mie mi-a plăcut foarte mult. Mi-ar plăcea, de fapt, să mă uit la mai multe astfel de seriale, de acţiune. Din păcate, Last Resort are un singur sezon (13 episoade). A fost filmat în perioada 2012-2013. Episoadele sunt de câte 40 de minute, iar actorii… Cred că-i unul dintre serialele cu cei mai sexy actori :)).

Păcat că s-a oprit la un singur sezon. Mare păcat. Eu chiar eram curioasă ce se mai întâmplă, firul serialului fiind destul de bun.

serial Last Resort

5 Comments

 • Reply

  Teodora

  04/04/2016

  Hah! Pentru o clipa am crezut ca ai scris despre serialul la care astept sa inceapa sezonul 3: Last Ship. Acum simt nevoia de relaxare completa a creierului si urmaresc o comedie foarte simpatica intitulata Baby Daddy.

  • Reply

   Ioana Radu

   04/04/2016

   Ieri am terminat si eu sezonul 2 din “The Last Ship” 😀 . Dar “Last Resort” mi-a placut mai mult.
   Am vazut si “Baby Daddy”.
   Acum cred ca ma apuc de “The Mentalist”, ca am citit numai chestii bune despre el.

   • Reply

    Teodora

    04/04/2016

    Este foarte nice The Mentalist si mi-a placut mult. La un moment dat m-am oprit din vizionat si nu am mai reusit sa ma apuc din nou de el.

 • Reply

  Mihaela

  04/04/2016

  Eu prefer serialele politiste, in care un tip sau o tipa desteapta, dupa caz, rezolva crime complicate. 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   04/04/2016

   Imi plac si cele politiste, dar parca mai mult imi plac astea de actiune. Sa vad adrenalina, tactica si, desigur, actiunea in sine :D.

Leave a Reply