Review produse & servicii, Women's World

Life is better in pink! • MAGENTA CRUSH by Melkior Professional

By | 04.10.2020 | 2 Comments

Fac ce fac și mă-ntorc la roz. Ori el se tot întoarce la mine. Sau, de ce nu, ambele variante sunt corecte. E irelevant că am aproape 30 de ani și că rozul se numără printre culorile mele preferate. Are locul lui pe podium, în ceea ce mă privește, și n-o să-l dau jos de acolo prea curând. Iată de ce bucuria primirii cadoului surpriză de la Melkior Professional a fost cu atât mai mare! De curând, brand-ul a lansat o nouă colecție de farduri și a surprins câțiva make-up artiști și câteva bloggerițe expediind toate cele 6 noi nuanțe pline de viață. Fiecare dintre noi a primit o nuanță la întâmplare, iar la mine s-a nimerit MAGENTA CRUSH, singura nuanță de roz din colecția nouă – Full Energy.

fard magenta crush melkior professional 1

fard magenta crush melkior professional 2

fard magenta crush melkior professional 3

Acestea sunt toate nuanțele care fac parte din colecția Full Energy lansată pe 24 septembrie 2020:
– două nuanțe de verde (JADE și PISTACHIO)
– galben (CANARY)
– roz cu subton rece (MAGENTA CRUSH)
– albastru (COSMIC BLUE)
– o combinație de mov-indigo (VANITY)

colectie farduri FULL ENERGY melkior professional

Colecția Full Energy a fost creată ca un manifest pentru anul acesta, un an marcat de autoizolare, de vacanțe anulate, de planuri recalculate sau complet pierdute. A fost un an atipic la care ne-am adaptat. Dar multora ne-a lipsit energia normalității de dinainte. Ne-a lipsit și îndrăzneala, chiar dacă n-am avut-o prea des. Ne-am dat seama că zilele merită trăite, atât cât ne permitem, că nu mai vrem să treacă timpul fără să se întâmple nimic și că, mai presus de toate, avem în suflete un amlagam de sentimente și caracteristici care ne fac să fim unici. Și-i păcat să ascundem asta.

Așa cum pentru mine e păcat să ascund că îmi place în continuare rozul. Asta sunt. Energică, fresh, agitată și dulce pe alocuri, exact ca nuanța MAGENTA CRUSH care mi s-a nimerit ca o mănușă dintre toate cele lansate de Melkior Professional în cadrul noii colecții.

Și e ceva special la această colecție, dincolo de nuanțele vibrante care ne îndeamnă să ieșim din umbră și să experimentăm, să ne arătăm unicitatea și să fim liberi indeed. Toate nuanțele sunt un mix între textură cremoasă și textură pulbere, se aplică ușor (cu aplicator clasc, cu pensula, chiar și cu degetul), sunt rezistente la apă, au aderență excelentă, nuanțele sunt intense (a se vedea mai jos cum arată fardul aplicat fără bază de machiaj, cât și cu bază – diferența e mică deoarece fardul în sine este metalic intens și se vede bine cu și fără bază de machiaj).

swatch fard magenta crush melkior professional

Eu am integrat nuanța mea nebună de roz, MAGENTA CRUSH, în machiajul simplu de zi. Am aplicat o linie subțire de roz, cu ajutorul unei pensule, pe lângă linia de tuș negru, cât și în colțul intern al ochiului. O să încerc și alte combinații și le voi posta treptat pe contul meu de instagram – @terraioana.

Produsele Melkior Professional se găsesc în România pe site-ul dedicat al brand-ului – www.melkior.ro, dar și în magazinele fizice (majoritatea sunt în mall-uri, eu îl știu pe cel din Afi Cotroceni pentru că acolo ajung mai des).

magenta crush makeup melkior fard roz

Cheers, my beautiful ones!

Dacă aveți sugestii de combinații de make-up pe care să le încerc cu acest roz metalic, mi le puteți scrie în comentarii aici pe blog sau pe facebook. Thankies! ^_^

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  09/10/2020

  Este o nuanță îndrăzneață,ție îți stă bine.

 • Reply

  cristina dragomir

  11/10/2020

  Eu am primit nuanta Vanity si desi nu sunt genul care sa poarte movul asta in viata de zi cu zi, am oprit produsul pentru mine, nu l-am facut cadou nimanui, pentru ca imi place enorm textura lui si gradul de pigmentare.

Leave a Reply