Life is hard. Let’s go shopping! :)

Cumpărăturile mă relaxează, indiferent că e vorba de pantofi, brioșe, agrafe de păr, cărți sau farfurii. Cred că unele (multe) femei se nasc cu sindromul acesta. Deși banii se evaporă în urma acestei activități, cumpărăturile tot mă relaxează. Sunt, așadar, un consumator pe cinste! Am să vă povestesc într-un alt articol goana după mașina de călcat ideală. Aventuri, nu alta!

Nu știu de ce se întâmplă astfel. Nu știu de ce mă număr printre cheltuitoare. Dar știu un lucru… Atâta vreme cât cheltui doar banii mei, e strict problema mea, nu a vecinei de la 3, nu a lui frati-miu și nici a prietenului. Așadar, pe principiul “fiecare cu viciul lui”, eu vă las să fumați liniștiți, să beți, să mergeți la femei și așa mai departe… Și eu, la rându-mi, îmi port pe umeri (sau prin magazine) viciul. E un deliciu, nu alta. Sunt zile în care merg în supermarket doar pentru o brioșă dar ies de acolo, în plus, cu vreo două cărți, o cană, un iaurt nou pe care nu l-am încercat încă, niscai pixuri și poate niște condimente pentru orez. Vestea bună e că astea sunt totuși utile. Am alte zile… când ajung acasă și mă întreb ce naiba fac eu cu jumătate din chestiile pe care le-am cumpărat ori zilele când intru într-un magazin cu chestii drăguțe, cumpăr vreo 7 chestii din care doar două sunt pentru mine iar restul… restul mi se par drăguțe și o să le fac cadou cu prima ocazie când cineva se poartă frumos cu mine. Știu că am niște rotițe lipsă sus, la mansardă. Mă consolează însă ideea că nu sunt singura în situația asta. Nu-i așa? :D

12 comments on “Life is hard. Let’s go shopping! :)”

 1. denisa says:

  same here ^_^

 2. Lucian B. says:

  Goana după mașina de călcat ideală? :)) Am avut și eu o așa “experiență”, dar după o…tigaie :| . Desigur, nu era orice tigaie, era…tigaia IDEALĂ :))
  Cât despre cumpărături, e valabil pentru oricine ce ai zis tu mai sus, că relaxează, chiar si pentru bărbați. Cred că e bucuria de a cumpara un lucru nou, sau mai multe, cu siguranță mai multe. Dar nu numai bucurie. Ar trebui să vorbim cu un medic de specialitate, dacă e o boală? :))

  1. Ioana Radu says:

   Nu ştiu ce să zic de medic… Eşti sigur că vrei să scapi de sindrom? :))

   1. Lucian B. says:

    Nu, sigur nu:))

    1. Ioana Radu says:

     Ăsta-i răspunsul pe care îl aşteptam :D

 3. cami says:

  clar you`re not alone. dacă m-ai scăpat prin magazine, e jale și prăpăd…

 4. Iulia says:

  clar nu esti singura, eu fac ce fac si imi mai cumpar ceva…asa ca sa ma simt bine :D

 5. tediana says:

  TE INTELEG PERFECT!! :))) eu pot sa fiu suparata moarta… daca imi pui niste bani in mana si ma lasi langa niste magazine o sa fiu toata numai lapte si miere cand termin bugetul :)) ! Si boala mea cea mai mare… e la lenjerie intima. :| As putea sa cumpar lenjerie non stop. Hai nu 7/7 zile, dar 6/7 cu siguranta.
  Magice, cumparaturile astea. Mai bune decat ciocolata.

  1. Ioana Radu says:

   Ciocolata e mic copil :D
   A tinut si figura asta o vreme dar deja a trecut vremea ei.

 6. Roxana says:

  :) Cred ca sunt putine persoane carora nu le face bine acest obicei. Totul e frumos cand e terapie si nu boala. Ciocolata e la fel de buna.Putina si des, mai ales dimineata. Multa si mai mereu,duce la kilograme in plus.

  1. Ioana Radu says:

   La mine nu duce la kg in plus. Am arderile bune :D

 7. Amelia says:

  Buna, Ioana.

  Sunt noua in lumea blogurilor, doar ce am inceput sa scriu, si am dat de blogul tau intamplator. Imi place foarte foarte mult cum scrii si mi-ar placea sa putem face un link exchange. eu te voi adauga intr-o clipita, sa pot vedea cand si ce mai postezi interesant.

  te pup si daca iti doresti rubrica mea de comentarii este mereu deschisa, daca doresti sa-mi comunici ceva!

  O seara linistita,
  Amelia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>